Cine este femeia pe care Pescobar a luat-o de soţie. Cei doi au împreună o fetiţă, motivul divorţului

de: Stan Nicu
28 09. 2023

Paul Nicolau a ajuns în atenția publicului după ce autoritățile i-au închis restaurantul Taverna Racilor după ce au găsit acolo mai multe nereguli. Acum s-a aflat cine este femeia pe care Pescobar a luat-o de soţie. Cei doi au împreună o fetiţă, motivul divorţului.

Viața amoroasă a lui Pescobar. Paul Nicolau s-a simțit bine în rolul de amant

Paul Nicolau este în centrul atenției de zile bune, după ce inspectorii ANPC i-au închis binecunoscutul restaurant Taverna Racilor.

Paul Nicolau, alias Pescobar s-a ales cu amenzi usturătoare după ce inspectorii sanitari au găsit nereguli grave în restaurantul său din Herăstrău, în locația din Snagov, precum și în locația din Timișoara.

Citește și: Mircea Badea l-a luat la mișto pe Pescobar

Pescobar si Adelina Nica, fosta sotie a lui Mihai Costea

Astfel, aținut cîteva zile primele pagini ale tabloidelor în ultima perioadă, însă puțini au habar de detaliile sale amoroase. Astfel, foarte puțini știu că Pescobar s-a iubit cu soția unui celebru fotbalist de la noi, a fost căsătorit cu o femeie misterioasă, însă a dat cu piciorul mariajului în urma căruia s-a ales cu o fetiță superbă.

Amantul cui ar fi fost Pescobar

Astfel, se poate înțelege că paul Niolau nu a stat rău nici la capitolul dragoste, acesta recinoscând de altfel că s-a complăcut mai mult în rolul de amant. Însă, se pare că de ceva timp, lucrurile s-au mai schimbat.

S-a zvonit multă vreme că Paul Nicolau s-ar fi iubit cu Adelina Nica, fosta soție a celebrului fotbalist Mihai Costea, multă lume știind că între cei doi este o frumoasă poveste de dragoste.

Când dragostea cu frumoasa brunetă a devenit istorie, Pescobar nu a stat mult și a început să se afișeze cu o altă tânără.

Pescobar s-a săturat să mai fie amant

”Nu îmi mai plac. Nu mai combin așa ceva. Am fost pe poziție de amant și am ajutat foarte mult timp, dar nu mai. Da, cu amant de succes ajuți femeia, vine să se descarce, vine, vorbește altceva ce nu poate să vorbească cu ăla, se simte în siguranță, are încredere, știe de ce vine. Fără sună-mă, fără gelozii, vine, dă răul afară, am și vorbit un pic și s-a dus fericită la om acasă. Pentru el am făcut toate astea”, a mărturisit Paul Nicolau, în podcastul Fiță cu Adiță.

Citește și: Ce spune Pescobar despre peștele stricat descoperit în restaurantele sale

Nu în ultimul rând, ce se știe cu siguranță despre viața lui Pesobar este că a fost căsătorit o dată, din acea relație omul de faceri având o fetiță. De asemenea, se mai ști că are o relație civilizată cu fosta soție, cei făcând aceste lucruri pentru ca micuței lor să-i fie bine și să nu simtă lipsa breunuia dintre părinți.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar.