18 apr. 2024 | 14:00

Cine este femeia care a murit în explozia blocului din Craiova. Luminiţa avea doar 52 de ani: „Ne-am scos unii pe alţii”

Social
Cine este femeia care a murit în explozia blocului din Craiova. Luminiţa avea doar 52 de ani:
Cine este Luminița Adriana, femeia de 52 de ani care a murit în urma deflagrației de la un bloc din Craiova. Foto

O femeie a murit, în urma exploziei produse miercuri seară, 17 aprilie 2024, la un bloc din municipiul Craiova. Avea doar 52 de ani și locuia împreună cu mama ei deasupra imobilului în care s-a produs deflagrația. Cine este Luminița Adrian. Foto

Ce s-a întâmplat cu victimele exploziei de la Craiova

Continuă cercetările în cazul incidentului ce a avut loc miercuri seară, 17 aprilie 2024, la Craiova. O explozie neurmată de incendiu s-a produs într-un apartament al unui bloc construit în anul 1960. Patru persoane au fost afectate de deflagrație, dintre care una a murit și trei sunt internate în spital.

Victima decedată a fost găsită de echipajele de intervenție în stare de inconștiență. I s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără ca acestea să aibă succes. În cele din urmă, femeia a fost declarată decedată. Numele ei este Lumința Adriana și avea 52 de ani.

Cine este Luminița Adriana, femeia de 52 de ani care a murit în urma deflagrației

Luminița Adriana locuia chiar deasupra apartamentului de la parterul blocului, unde s-a produs explozia de miercuri seară, împreună cu mama ei. Aceasta din urmă a ajuns și ea la spital, însă a fost externată după ce a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Victima în vârstă de 52 de ani s-a născut și a locuit în Craiova toată viața. A învățat la Colegiul Național „Nicolae Titulescu”, apoi a activat din iunie 2009 până în octombrie 2019, în domeniul contabilitate la o firmă locală din oraș, potrivit informațiilor din spațiul public.

Despre viața personală a Luminiței Adriana nu se cunosc foarte multe detalii. Se spune că femeia decedată ar avea o fiică, însă nimeni nu a confirmat oficial acest fapt. Potrivit informațiilor publice, aceasta ar fi fost singură, neavând bărbat. Imagini cu ea pot fi vizualizate în galeria foto a articolului.

Cauza probabilă a declanșării exploziei în bloc

În altă ordine de idei, cercetările în cazul exploziei de la blocul din Craiova continuă. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) spun că instrumentul ce a declanșat deflagrația nu este încă 100% cunoscut, însă ar fi vorba, probabil, despre o acumulare de gaze.

„Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate”, au transmis angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Precizăm că blocul din Craiova unde s-a produs explozia a fost construit în anul 1960 și nu a fost niciodată racordat la gaze. Acesta a fost motivul pentru care locatarii imobilului au făcut, de-a lungul timpului, tot felul de improvizații. Toți aveau butelii.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cum să treci de la falsificat de permise la un garaj de sute de mii de euro. Francesco Gabriel Cheianu are rețeta succesului
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025 | "Ştia să îi facă pe toți să își găsească pacea sufletului"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro