Cine este Elena Matei, Războinica de la Survivor România 2022. Ce vrea să demonstreze întregii țări

de: Bișinicu Andreea
17 01. 2022

Competiția Survivor România 2022 a debutat în forță la PRO TV, având premiera duminică, 16 ianuarie. Războinicii și Faimoșii s-au duelat în primul loc joc pentru recompensă, câștigat de cei din echipa albastră. Cine este bucătarul Elena Matei, blondina de la Războinici. Publicul român o cunoaște de la un celebru show de la Antena 1.

Elena Matei, de la Chefi la Cuțite la Survivor România

Survivor România 2022 a debutat în forță la PRO TV, duminică, 16 ianuarie, după ce Războinicii au câștigat primul joc de recompensă al sezonului celui mai dur și solicitant reality-show din lume.

Drept reward, concurenții echipei albastre au primit o trusă cu uneltele necesare pentru a-și construi baraca unde se vor adăposti de frig, ploaie și somn pe parcursul întregii competiții.

Una dintre cele mai cunoscute participante ale acestui sezon este Elena Matei, bucătarul care a fost în echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul trecut de la Chefi la Cuțite.

Talentată în bucătărie, simpatica blondină a venit la Survivor România să le demonstreze tuturor că are un spirit de luptătoare și de campioană.

„Sunt bucătar și cofetar. Am venit la această competiție cu un singur scop: să câștig! Și vreau să demonstrez că psihicul bate fizicul.”, a declarat Elena Matei la Survivor România, cu doar câteva minute înainte ca prezentatorul Daniel Pavel să dea start primei probe a concursului.

Drama din viața Elenei Matei de la Survivor România 2022

Deși are numai 23 de ani, Elena Matei a trecut prin foarte multe greutăți de-a lungul vieții sale. Războinica de la Survivor România 2022 provine din Ploiești și este o persoană extrem de ambițioasă, dat fiind faptul că-și câștigă proprii bani de la vârsta de 18 ani.

La numai 15 ani, Elena Matei a primit o lovitură dură din partea sorții, când a rămas fără tată. Părintele ei a murit într-un accident de mașină, moment în care blondina a devenit stâlpul casei și cel mai amre sprijin al mamei sale.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria.

Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.”, a povestit Elena Matei de la Chefi la cuțite, în sezonul din 2021, unde a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Elena Matei a venit la Survivor România 2022 pentru a demonstra că are toate calitățile și aptitudinile necesare pentru a câștiga competiția din Republica Dominicană.