Ce se întâmplă dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă. Cui îi aparține vocea feminină care se aude

Ce se întâmplă dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă. Cui îi aparține vocea feminină care se aude
Ce se întâmplă dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă. Cui îi aparține vocea feminină care se aude

Caracal a devenit un oraș mai vizibil, însă pe nedrept, din cauza acțiunilor lui Gheorghe Dincă, cel care în urmă cu câteva luni a răpit două tinere: pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Familiile tinerelor sunt distruse de durere.

Ce se întâmplă dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă

Conform celor de la SpyNews „Monstrul din Caracal” era încântat de tehnologie şi le cumpăra şi oamenilor cu care lucra cartele prepay.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus prin încheierea nr. 25697/3/2019 din 28.08.2019 autorizarea prealabilă a punerii la dispoziţie a datelor de trafic şi localizare, preluate de către furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului.

Astfel, pentru perioada 01.01.2017 – 13.08.2019, prin intermediul Biroului Tehnic și de Criminalistică din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura centrală, datele de trafic și localizare, prelucrate de către furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și furnizorii de servicii de comunicaţii, s-au făcut cercetări la nivel informatic.

Cui îi aparține vocea feminină care se aude

Odată apelat fiecare dintre cele patru numere amintite anterior, ce cândva îi aparţineau lui Gheorghe Dincă, vocea înregistrată pentru mesageria vocală anunţă că „Numărul format nu este conectat”.  Această voce feminină îi aparţine robotului reţelei de servicii de comunicaţii.

Dacă până acum Mama Alexandrei Măceșanu credea că fiica ei trăiește, acum totul s-a schimbat. Chiar în ciuda publicării a unor noi date din rechizitoriul procurorilor DIICOT în cazul crimelor din Caracal, femeia a crezut că fiica ei este în viață Mai mult decât atât, părinții adolescentei dispărute de acasă au și dubii cu privire la judecată. Ei cred că aceasta nu va fi corectă. Reamintim că Dincă a fost trimis în judecată, cu opt capete de acuzare. Acesta a fost trimis în judecată pentru următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni).

„Alexandra a luptat și va lupta. Nu este moartă în acel butoi. Nu cred absolut nimic din ce spune. Cum să crezi că vorbește acele lucruri cu un coleg de celulă. Dincă minte în continuare. Domnul procuror mi-a spus că Alexandra ar fi sunat familia, nu la poliție”, a declarat Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, la România Tv, scrie Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI