10 aug. 2020 | 16:58

Cine este, de fapt, Vulpița de la Huși. Femeia le-a scos peri albi sătenilor

News
Cine este, de fapt, Vulpița de la Huși. Femeia le-a scos peri albi sătenilor
Cine este, de fapt, Vulpița de la Huși. Femeia le-a scos peri albi sătenilor

După ce Veronica Stegaru a făcut furori mai bine de jumătate de an, în atenţia presei a apărut o nouă Vulpiţă. Femeia este dintr-un sat de lângă Huşi şi îi sunt aduse acuzaţii grave de către săteni. Cine este, de fapt, Mariana Vulpe?!

Vulpiţa de la Huşi le-a scos peri albi vecinilor

În vârstă de 38 de ani, Mariana Vulpe este acuzată de vecinii săi că îşi închide copilul în vârstă de 2 ani în casă şi pleacă la barul din sat. Conform acestora, femeia stă ore în şir departe de fetiţa sa. Oamenii trag un semnal de alarmă pentru că nu este la prima abatare.

Protecţia Copilului a salvat alţi trei micuti din casa “Vulpiţei”. Micuţii au fost găsiţi de autorităţi murdari, flămânzi şi lăsaţi de izbelişte. De când statul a lăsat-o pe femeie fără copii, aceasta a mai făcut o fetiţă cu un bărbat care îşi câştigă existent muncind cu ziua prin sat. Conform sătenilor, tatăl copilei este exact opusul mamei.

“Rugãmintea noastrã este ca Protecţia Copilului sã vinã sã vadã de acest copil al Marianei Vulpe. Nouã ne spune chiar Mihai, bãrbatul ei, cã ea se găteşte, se dã cu ruj, îşi face unghiile şi pleacã la bar. Toatã ziua o vezi acolo, cu cafeaua şi ţigară. Copilul, care are cam doi anişori, stã singur în casã. E o fetiţă, Antonia îi zice. Protecţia Copilului poate salva acest copil. Vã daţi seama, cã sunt cãlduri mari, cum stã copilul acela fãrã cineva lângã el, singur, închis în casã. Mihai, bãrbatul ei, pleacã la muncã cât e ziua de lungã, iar ea încuie copilul şi pleacã. Rugãm frumos sã verifice Protecţia Copilului soarta fetiţei, cã ne e milã de ea. Ei stau la o casã cu chirie, pe strada Ion Bucur. Toatã lumea îi ştie, mai ales pe ea”, spun vecinii, potrivit celor de la Vremea Nouă.

Cine este, de fapt, Vulpița de la Huși. Femeia le-a scos peri albi sătenilor

Cine este, de fapt, Vulpița de la Huși. Femeia le-a scos peri albi sătenilor

Vecinilor le este milă de fetiţă părăsită de mamă

Consătenii “Vulpiţei” sunt îngrijoraţi pentru micuţă, mai ales că femeia pare să aibă timp de orice altceva în afară de fetiţă. Mariana este foarte activă pe reţelele de socializare.

“Acum, poate cã pe ea nu o duce mintea. Dacã nu a înţeles cã e mamã pânã la vârsta de 38 de ani, nu va înţelege nici de aici înainte. Dar sã vinã Protecţia Copilului sã vadã ce e cu fetiţa respectivã. E bine, e hrãnitã, e sãnãtoasã? Cã pe Mariana o vezi numai la bar. Mai pleacã câteva zile de acasã, dar se întoarce. Aşa cum statul i-a luat pe cei trei copii, Mihãitã, Alexandra şi Ionela, care poate au acum o soartã mai bunã, sã o salveze şi pe Antonia, cã e dureros sã te uiţi peste gard, sã ştii cã acolo e un copil chinuit şi sã nu poţi sã faci nimic”, au mai spus vecinii.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro