Cine este, de fapt, Vlad Ciobanu, puștiul care a câștigat Premiul de Originalitate la Românii au Talent

Cine e băiețelul care a câștigat premiul de originalitate „Românii au talent“

Vlad Ciobanu, băiețelul de doar patru ani care a însuflețit o poezie patriotică, înduioșându-i pe jurații emisiunii „Românii au talent“, a primit Premiul de Originalitate în cadrul marei finale a show-ului. Cine este, de fapt, micuțul care știe aproape 100 de poezii, și ce valoare are premiul pe care l-a câștigat, în paragrafele următoare.

Cine este puștiul care a plecat acasă cu Premiul de Originalitate

Vlad Ciobanu este un băiețel de doar patru ani, din Chișinău, ce a impresionat milioane de români recitând o poezie patricotică în cadrul show-ului de talente. El este câștigătorul premiului de 10.000 de euro, și, totodată, cel mai tânăr concurent de la „Românii au talent“. La prima sa apariție, băiețelul s-a bucurat de ropote de aplauze și patru de „Da“, trecând în etapa următoare.

El i-a lăsat fără replică pe cei patru jurați încă la preselecții, atunci când a recitat poezia „Unire, frați români!“. La vârsta lui fragedă, Vlad cunoaște aproape 100 de poezii. Micuțul le-a învățat de la tatăl lui, care îi recita versurile prea puțin cunoscute de ceilalți, seara, în timp ce i se făcea baie.

Prima poezie a învățat-o la doi ani și jumătate, în timp ce alfabetul îl cunoaște de la doi. Dacă scrisul este cu majuscule, băiețelul se descurcă să și citească.

A fost mutat de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui

Părinții i-au creat băiatului un cont pe platforma Youtube, care, până în prezent, a depășit 1 milion de vizualizări. Tatăl lui Vlad este jurist, iar mama sa este coregraf. Băiețelul are și un frățior mai mic, în vârstă de un an. Printre poeziile preferate de micuț se numără cele scrise de Florin Piersic, motiv pentru care părinții se gândesc să îl îndrume spre actorie.

Fiind destul de avansat pentru cei patru ani ai lui, părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță. În cazul în care micuțul s-ar adapta mai greu, cei care au grijă de creșterea și de educația lui spun că vor găsi soluții, chiar dacă asta implică sacrificii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI