Cine este, de fapt, iubita lui Micutzu. Cu ce se ocupă bruneta

de: Ana Chivu
03 09. 2021

Cine este femeia pe care o iubește Micutzu și cu ce se ocupă? Mulți dintre fanii comendiantului îi oferă complimente pe bandă rulantă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de ani buni.

Cine este iubita lui Micutzu?

Micutzu se bucură de succes pe toate planurile. Acesta este unul din cei mai iubiți și cunoscuți comedianți de la noi și stă bine și pe plan sentimental. Vedeta are o relație de câțiva ani cu Dumitrița Razlog. Tânăra este artistă și vine din Chișinău, Republica Moldova.

Iubita lui Cosmin Nedelcu a hotărât în urmă cu mult timp să vină în România pentru studii. Ea a terminat Universitatea Națională de Arte din București și este de pasionată de artă și frumos, iar dovadă stau tablourile pe care le pictează.

Deși el și-a câștigat notorietatea în urmă cu mult timp și cei doi au o relație stabilă, ambii au decis ca viața personală să rămână departe de ochii curioșilor. Mulți dintre fanii comediantului îi scriu acestuia că are o parteneră superbă cu care să se mândrească. De asemenea, fotografiile cu ei doi împreună sunt unele din cele mai apreciate de pe rețelele de socializare ale actorului.

Scandalul în care a fost implicat comediantul

Micutzu a fost implicat recent într-un scandal. Totul s-a petrecut pe Calea Victoriei din București. Comediantul a povestit că un băiat l-a înjurat, ulterior acesta a împins-o pe iubita lui și a scuipat-o, moment în care el a reacționat. Vedeta nu a mai putut suporta acțiunile tânărului, ulterior totul s-a finalizat cu câteva scene violente chiar la fața locului.

  • „Nu am mai putut”

„Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Nu am mai putut să înghit toate c**e astea.

Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea.

S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor.

Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor”
Micutzu (Sursa: știrileprotv.ro)