Cine este, de fapt, Ionuț Stroe, celebrul ministru în chiloți. Ce studii are și cum a ajuns în politică

Celebrul ministru care a „făcut parada“ în chiloți la un post de televiziune, pe numele lui, Ionuț Stroe, declară că îi plac ținutele sport, poate prea sportive pentru gusturile unora dintre noi, ținând cont de apariția sa controversată, care a produs rumoare: cămașă, chiloți negri, tip boxeri, cu tiv la piciorușe.

Cine este Ionuț Stroe, „ministrul-chiloțar“

Pe numele său întreg, Ionuț-Marian Stroe s-a născut la 23 septembrie 1979, iar în prezent este ministrul Tineretului și Sportului în Guvernul Orban. Totodată, acesta este deputat din anul 2008, iar în trecut a exercitat funcția de consilier municipal în Craiova.

Acesta a mai deținut și funcția de vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei între anii 2012 și 2014, iar între 2004 și 2007 a fost directorul Direcției Județene pentru Tineret Dolj, motiv pentru care am putea spune că are un CV impresionant.

Bărbatul declară că, la fel cum îi plac ținutele office, îi plac și ținutele sport, și, la drept vorbind, îi stă bine oricum. Potrivit ministrului în chiloți, libertatea reprezintă condiția esențială pentru ca omul să se poată bucura de fericire, demnitate și prosperitate.

Știe să ne amuze, doar a condus Direcția de Divertisment

Ionuț Stroe a condus Direcția de Programe Recreative și Divertisment pentru Tineret în cadrul Autorității Naționale pentru Tineret în perioada 2007-2009. Recent, înclinația sa umoristică a luat o nouă turnură, pe seama acestuia amuzându-se toți telespectatorii care i-au văzut apariția într-o cămașă sobră și chiloți nergi, despre care, ulterior, a spus că erau pantaloni scurți. După cum probabil vă așteptați, nu l-a crezut nimeni!

Ionuț-Marian Stroe, ministrul fără inhibiții
Ionuț-Marian Stroe, ministrul fără inhibiții

Ministrul în chilorți este și școlit, el absolvind Colegiul Național Carol I din Craiova (profil special de matematică) în anul 1998, după care a terminat, tot în Craiova, Facultatea de Automatică și Calculatoare, unde a obținut o diplomă de licență ca inginer diplomat IT&C.

În prezent, Ionuț Stroe face parte din gruparea național-liberalilor și este membru în comisia pentru cultură.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI