Cine este, de fapt, asistenta în bikini din Rusia. Ce a pățit tânăra după incidentul care a făcut-o faimoasă

Cine este, de fapt, asistenta în bikini din Rusia. Ce a pățit tânăra după incidentul care a făcut-o faimoasă

O asistentă medicală dintr-un spital COVID din Rusia și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă. Pacienților le-a fost ridicată dispoziția, au spus oamenii, pe internet, dar tânăra ce a pățit după acest incident?

Mediatizarea masivă a cazului, o oportunitate pentru asistenta în bikini din Rusia

Nadia, 23 de ani, o asistentă medicală dintr-un spital de boli infecțioase din Tula, Rusia, care are grijă de pacienții cu COVID-19, a fost pozată de un bolnav purtând numai un costum de protecție transparent peste lenjeria intimă. Presa rusă scrie că pacientul care a pozat-o e de părere că asistenta a fost obligată să renunța la haine din cauza temperaturii ridicate din spital.

Ulterior, după ce imaginea a apărut în mediul online și a iscat un mic scandal, asistenta a spus că nu a realizat că echipamentul de protecție este chiar atât de transparent.

Subiectul a fost dezbătut pe rețelele de socializare, iar bărbații și-au exprimat susținerea pentru asistentă. „Bravo! Important pacienţii să se simtă bine”, „Cu aşa corp se putea şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”, sunt câteva dintre comentariile postate.

Ce s-a întâmplat până la urmă

Mai mulți medici ruși și un politician au sărit în apărarea tinerei care a fost mustrată după ce a fost surprinsă doar în lenjerie intimă pe sub echipamentul de protecție, pentru ”nerespectarea cerințelor privind ținuta personalului medical”. Dr. Anastasia Vasilyeva, președinta unui sindicat al medicilor, a sărit, de asemenea, în apărarea asistentei. Nadia le-a spus managerilor că nu și-a dat seama că lenjeria ei se vedea prin echipament și că și-a dat hainele jos din cauza căldurii din salon.

„Nu trebuie să fie sancționată disciplinar”, a declarat Vitaly Milonov, membru al partidului Rusia Unită, pentru ziarul rus Komsomolskaya Pravda.

„În niciun caz fata nu trebuie pedepsită, sunt categoric împotriva acestui lucru”, a spus un politician.

Sancțiunea disciplinară a fost retrasă, conform presei din Rusia. Mai mult, Nadia ar fi primit și oferte de colaborări de la firme de lenjerie intimă în urma mediatizării masive a cazului ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI