Cine este David Miculescu, fotbalistul care a intrat în top 10 cele mai scumpe transferuri de la FCSB. Gigi Becali l-a comparat cu Robert Lewandowski

Cine este David Miculescu, fotbalistul care a intrat în top 10 cele mai scumpe transferuri de la FCSB. Gigi Becali l-a comparat cu Robert Lewandowski

Gigi Becali a anunțat luni două transferuri la FCSB. Cel mai scump este David Miculescu, un fotbalist care a costat 1,7 milioane de euro. Atacantul a intrat direct în top 10 cele mai scumpe transferuri ale roș-albaștrilor. Cea mai mare sumă a fost achitată pentru Florinel Coman: trei milioane de euro.

David Miculescu, direct în top 10 jucători transferați de FCSB

Gigi Becali a adus doi jucători într-o singură zi. Cu gândul la cele trei milioane de euro pe care le va primi după transferul lui Florin Tănase la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, omul de afaceri i-a transferat la FCSB pe David Miculescu de la UTA și pe Bogdan Rusu de la CS Mioveni. Jucătorii au fost prezentați de patronul echipei, într-o conferință de presă, iar Miculescu a fost comparat cu Robert Lewandowski.

Jucătorul adus de la UTA cu 1,7 milioane de euro a intrat direct în top 10 cele mai scumpe transferuri reușite de FCSB. Cea mai costisitoare achiziție rămâne Florinel Coman, care a costat trei milioane de euro. Patronul își dorea să-l vândă cu 20 de milioane de euro, dar fotbalistul a fost „măcinat” de accidentări, iar acum nu are oferte pentru el.

Top 10 achiziții din istoria FCSB:

1. Florinel Coman – Viitorul 3 milioane
2. Dragoș Nedelcu – Viitorul 2,15
3. Denis Alibec – Astra 2
4. Bogdan Stancu – Unirea Urziceni 2
5. Alexandru Chipciu – FC Brașov 1,95
6. Dennis Man – UTA 1,85
7. Cristian Tănase – FC Argeș 1,8
8. Dayro Moreno – Once Caldas 1,8
9. David Miculescu – UTA 1,7
10. Elton – Corinthians 1,65

Cine este David Miculescu, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro

David Miculescu are 21 de ani și joacă la Arad de cinci ani. S-a îndrăgostit de fotbal în copilărie, când a început să bată mingea prin casă.

„A început să-mi placă fotbalul încă din perioada copilăriei, mă jucam foarte des cu mingea… chiar și în casă. Fotbalul l-am început la Electrica Timișoara, iar după aceea am fost un an la Academia domnului Gheorghe Hagi. Am fost apoi la Timișoara, București și după aceea am ajuns la Arad”, a declarat David Miculescu într-un interviu acordat Eurosport.

Jucătorul este mare fan Cristiano Ronaldo și își dorește să ajungă să joace în Spania, la Real Madrid.

„Tatăl meu a fost fotbalist și m-a ajutat foarte mult pentru că a trecut prin ceea ce trec eu acum, iar orice sfat este foarte bun. Muncesc foarte mult la antrenamente și am încredere în mine. Aș vrea să joc în Spania, la Real Madrid. Modelul meu este Cristiano Ronaldo”, a mai declarat fotbalistul.

David Miculescu va purta tricoul cu numărul 11 la FCSB.