Cine este Daniel Nițoiu, prezentatorul Meteo de la Pro TV. Cât de frumoasă e soția lui

Cât e de frumoasă soția lui Daniel Nițoiu! Prezentatorul are cu ce se lăuda

Daniel Nițoiu este prezent deja de ani buni pe micile ecrane. Acesta deși a fost mereu în vizorul românilor, nu a exagerat cu nimic din ceea ce i-ar fi permis notorietatea câștigată în timp. Cum arată soția lui și ce povestește despre testul primit de cuplu în lunile de pandemie?

Cât e de frumoasă soția lui Daniel Nițoiu! Prezentatorul are cu ce se lăuda

Daniel Nițoiu a fost prezent în câteva din cele mai adorate proiecte ale românilor. De la rigurozitatea din sala de dans a emisiunii „Dansez pentru Tine”, în timp ce lupta pentru un caz, la show-ul sportiv „Ninja Warrior”. L-am regăsit inclusiv și la pupitru de știri, iar versatilitatea de care a dat dovadă în toți acești ani l-a readus în prim-plan ca prezentator la rubrica de Meteo de la Pro TV. Acesta a vorbit în exclusivitate pentru click.ro despre cea mai mare temere a sa, despre coșmarul legat de job-ul lui, dar și despre secretele bine ascunse de care fanii au întrebat în anii ce au trecut.

Daniel se consideră un om vesel, care știe să se bucure de viață și care apreciază mereu detaliile. Chiar unii oameni i-au mărturisit că veștile despre vreme, chiar și proaste, sunt mult mai bine venite dacă sunt spuse de el. Deși pandemia l-a afectat și pe el din punct de vedere social în mod special, a reușit să petreacă mai mult timp cu cei mai apropiați oameni, mai cu seamă că a reușit să pună bazele unui proiect pe care îl amâna de o bună perioadă – renovarea apartamentului. Întrebat despre relația dintre el și soția sa în aceste vremuri, prezentatorul a mărtusit că tot acest timp a fost, de fapt, un test pentru toate cuplurile și pentru toți oamenii.

Daniel Nițoiu și soția sa
Daniel Nițoiu și soția sa

Ce tabieturi are?

„Dar mai cred și că sunt norocos să am pe cineva cu care să povestesc, să râd sau chiar să mă cert. Mă gândesc la cei care sunt singuri și cred că ar fi dat orice măcar să se certe cu cineva în perioada de izolare. Cred că din acest motiv pentru unii a fost extrem de greu să respecte restricțiile impuse de autorități. Nu știu să am tabieturi, dar Marina spune că stau prea mult la duș. Adevărul e că nu mă pot lipsi de un duș lung. Iar în ultimii 3 ani problema apei calde din București mi-a stricat prea multe dimineți și seri”
Daniel Nițoiu (Sursa: click.ro)

A participat la „Dansez pentru tine” în 2011

Daniel Nițoiu i-a sărit în ajutor Alexandrei Mareși în cadrul emisiunii „Danez pentru tine”. Cei doi făceau echipă la renumitul show în anul 2011, antrenați fiind de Andra Gheorghe, cunoscută în spațiu public drept Cocuța și parteneră de scenă a lui Bogdan Boantă.

Situația financiară a Alexandrei nu i-a permis să danseze, deși a visat mult la această carieră. „Chiar dacă mă dor spatele și genunchii, parcă mai tare mă doare intrarea la duel!Ne-a turnat plumb în picioare. Eu am încercat să fiu tare și să-i dau putere și Alexandrei”, spunea atunci prezentatorul știrilor de la orele 13:00.  Din păcate, după acel duel ambii au părăsit competiție.

Daniel Nițoiu și Alexandra Mareși la Dansez pentru tine
Daniel Nițoiu și Alexandra Mareși la Dansez pentru tine
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI