Cine este Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida. Ea a înlocuit-o pe Emily Burghelea

Cine este Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida. Ea a înlocuit-o pe Emily Burghelea

Se pare că echipa de la ”Acces Direct” a înlocuit-o rapid pe Emily Burghelea, după demisia cu scandal. Iată cine este Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida.

Cine este Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida

Odată cu demisia surpriză și cu scandal a asistentei Emily Burghelea de la emisiunea ”Acces Direct”, echipa postului de televiziune Antena 1 și-a găsit rapid o înlocuitoare. Așadar, noua asistentă a Mirelei Vaida este Cosmina Adam, cunoscută mai puțin de publicul larg.

Cosmina Adam este originară din Vaslui și s-a născut la data de 17 noiembrie 1991. Aceasta a urmat cursurile Colegiului Național de Artă ”Octav Băcilă„ din Iași. Dar Cosmina nu este la prima apariție pe micile ecrane, iar asta pentru că a fost solistă la Orchestra ”Rapsodia Vasluiului”, iar de câțiva ani, aceasta s-a mutat la București unde a realizat mai multe proiecte interesante pentru cariera sa. Ba mai mult, ea a avut ocazia de a mai apărea în platouș emisiunii Acces Direct, dar în calitate de invitat.

“Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a precizat Cosmina Adam atât pe pagina de Instagram.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Antena 1

Reamintim că Mirela Vaida și-a pierdut asistenta tv, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct. Atunci, Mirela Vaida și-a ieșit din fire.

”A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol.

Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI