Cine este Codruța, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Mesaj tranșant după moartea lui Cornel Galeș

Cine este Codruța, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Mesaj tranșant după moartea lui Cornel Galeș
Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj tranșant după moartea lui Cornel Galeș

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a venit în prim-plan cu prima reacție după decesul fulgerător al lui Cornel Galeș. Codruța Floricel a fost în preajma cântăreței pe tot parcursul căsniciei acesteia cu Galeș.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj tranșant după moartea lui Galeș

Codruța Floricel este o tânără care a impresionat-o extrem de tare pe Ileana Ciuculete, motiv pentru care au reușit să aibă o relație extrem de frumoasă cu artistul în timpul vieții vedetei. Codruța este cea mai mare fană a cântăreței de muzică populară, iar după decesul solistei din 2017 a rămas să-i păstreze amintirea vie. Tânăra era invitată frecvent acasă la cuplul format din Galeș și Ciuculete chiar și în cadrul unor reuniuni de familie, motiv pentru care a numit-o pe aceasta fiica ei de suflet.

Codruța a devenit în timp și prietenă foarte bună cu cei doi băieți ai Ilenei, Cristi și Mugurel Sfetcu. Tânăra administrează, pe lângă paginile personale de Facebook, pagina Ileana Ciuculete în Memoriam. În ultimii doi ani, aceasta a pus la dispoziție comunității de fani ai cântăreței de muzică populară filmări și poze mai puțin cunoscute de aceștia. Acum câteva zile, a fost distribuit pe pagina in memoriam a solistei mesajul următor: “Voi ăştia care fugiţi după avere, aţi observat că sicriul nu are buzunare?”. Codruța a comentat doar atât: „Adevărat”.

Codruța, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj tranșant după decesul lui Cornel Galeș
Codruța, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj tranșant după decesul lui Cornel Galeș

„Nu pot realiza că te-ai dus”

„Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine. Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine. Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!”
Fiica Vivianei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI