Cine este bărbatul care a răpit o fată de 13 ani din Cluj. Legătura incredibilă pe care o are cu minora

Autor: Madalina Moraru - 16:43, 21 oct. 2019

Poliţia Română a activat sistemul de „Alertă, răpire copil!”, în cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numește Daria Maria Puica, iar polițiștii îl suspectează că o rudă a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea faptă. Autoritățile sunt acum în căutarea unui tânăr de 27 de ani, despre care se crede că a răpit-o pe Daria.

Cine este bărbatul care a răpit o fată de 13 ani din Cluj

Cine este bărbatul care a răpit o fată de 13 ani din Cluj. Legătura incredibilă pe care o are cu minora

Fata răpită are vârsta de 13 ani și este originară din localitatea Vultureni, județul Cluj, și potrivit primelor informații oferite de către anchetatorii care se ocupă de acest caz, de vină pentru dispariția acesteia ar fi chiar unchiul acesteia. În vârstă de 27 de ani, Marian Cosmin Almaş ar fi făcut o pasiune pentru minoră și este principalul suspect pe care polițiștii îl au în vizor. De asemenea, cei care îl vadă sau pot oferi informații despre acest bărbat sunt rugați să sune la numărul de urgență 112.

Daria Maria Puica are 13 ani și a dispărut de acasă, iar la scurt timp după ce a fost activat sistemul de „Alertă, răpire copil!”, a fost publicată și o primă fotografie cu suspectul. Unchiul fetei este ultima persoană cu care minora ar fi intrat în contact și apropiații familiei au dat detaliile șocante, potrivit cărora bărbatul a făcut o pasiune secretă pentru Daria. Din acest motiv, familia, dar și autoritățile îl suspectează de răpire pe Marian Cosmin Almaş, potrivit Digi24.

Adolescenta de 13 ani este din comuna Vultureni, judeţul Cluj. Daria a dispărut fără urmă și părinții și-au dat seama că ea lipsește după ce fata a plecat alături de unchiul ei până la magazin. Cei doi nu s-au mai întors și familia nu are nicio veste despre tânără, deși au trecut mai bine de 24 de ore de când au plecat de acasă. Oamenii legii au mai susținut că adolescenta era într-o mașină cu un altă bărbat, în localitatea Băbuțiu, comuna Vultureni, când s-a întâlnit pe stradă cu Almaș Marian Cosmin, unchiul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI