Cine este băiatul de la Glovo care l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă. Legătura teribilă cu Cristi Borcea

Cine este băiatul de la Glovo care l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă. Legătura teribilă cu Cristi Borcea
Bendeac, în lacrimi! Cine este băiatul de la Glovo care l-a făcut să plângă și care este legătura lui cu Cristi Borcea?

Un angajat Glovo l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă! Cazul băiatului l-a lăsat fără cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, după ce a văzut fotografii cu acesta în timpul serviciului. Cine este tânărul și care este legătura sa cu Cristi Borcea?

Băiatul de la Glovo l-a făcut pe Bendeac să plângă. Care este legătura lui cu Cristi Borcea?

Conform surselor impact.ro, băiatul se numește Florin, are 32 de ani și o poveste sfâșietoare de viață. Acesta a rămas fără mâini la vârsta de 12 ani, în urma unui accident. El s-a curentat, iar arsurile de pe mâini au fost cumplite, medicii dându-i la scurt timp de la incident vestea că ambele membre superioare trebuie amputate. Florin s-a aflat de-a lungul timpului deseori în preajma soțului Valentinei Pelinel, devenind în cele din urmă o persoană iubită de afacerist. Copilul de suflet al lui Borcea a demonstrat mereu că are o tărie incredibilă și că se poate descurca în viață singur. Din nefericire, după ce fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București a fost arestat, el a lucrat la clubul Dinamo, la magazinul de suverniruri, iar mai apoi a făcut curat la vestiare.

Florin este membru activ al peluzei, dar nu mai lucrează în cadrul clubului sportiv. Acum, este angajat Glovo, muncește din răsputeri și o duce de pe o zi pe alta. Mihai Bendeac a fost cel care a adus chipul tânărului în vizorul tuturor, după ce a postat pe o rețea de socializare imagini cu Florin aflat la locul de muncă.

Băiatul de la Glovo care l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă este copilul de suflet al lui Cristi Borcea
Băiatul de la Glovo care l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă este copilul de suflet al lui Cristi Borcea

„Ajutoare sociale ziceți?”

Ajutoare sociale ziceți? Ia uitați-vă aici. Vreau să distribuim asta până ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește, ca să comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!”, a scris actorul în dreptul imaginilor emoționante cu tânărul.

„Un om excepțional care demonstrează încă o dată, asta dacă mai era nevoie, că ajutoarele sociale sun acordate, în cea mai mare parte”, a fost comentariul unui internaut.