Cine este Alberta, fosta soție a politicianului Andrei Tinu: ”Din păcate, șpaga continuă”

Cine este Alberta, fosta soție a politicianului Andrei Tinu: ”Din păcate, șpaga continuă”
Andrei și Alberta Tinu, de la extaz la agonie

Fiul fostului celebru jurnalist Constantin Tinu, Andrei, de mai bine de doi ani se află într-un scandal public cu fosta sa soție. Andrei Tinu și Alberta Tinu s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au doi copii. În 2018 cei doi și-anunțau divorțul. Dar lucrurile au degenerat într-un adevărat scandal public. Deznodământul încă nu este pronunțat, dar Alberta Tinu a cerut și un ordin de protecție.

Andrei și Alberta Tinu, de la extaz la agonie

Ascensiunea lui Andrei Tinu în spațiul public a fost una importantă, ajungând la un moment dat șef la Autoritatea Națională pentru Cetățenie. Activitatea politică și-a început-o în 2006, în cadrul Partidului România Mare. După excluderea sa din 2008, Andrei Tinu decide să intre în echipa PSD, unde este membru și astăzi. În 2014 se căsătorește cu Alberta Tinu. Tot în acel an preia șefia Autorității Naționale pentru Cetățenie, funcție pe care o ocupă până în 2016.

În același an, 2014, Alberta Tinu avea să aducă pe lume o fetiță Eva, ca mai apoi să vină pe lume și băiețelul, Matei. Până acum trei ani relația celor doi părea una civilizată și care mergea bine. Numai că, în urma unor scandaluri, cei doi anunțau că divorțează. Lucrurile, din păcate, au intrat pe un făgaș mai puțin dorit.

Ordin de protecție împotriva fostului soț

Totul a culminat cu acuzațiile aduse de Alberta Tinu viitorului fost soț, și un ordin de protecție. Cererea venea după ce Alberta Tinu ar fi declarat în fața instanței că Andrei Tinu ar fi abuzat-o pe micuța Eva psihic și sexual. În același timp, a mai existat un episod în care fosta doamnă Tinu declara că nu și-a putut lua copii, pe care nu-i mai văzuse de un an, de la tatăl lor. Acest lucru e întâmpla în 2019.

”Din păcate, spaga continuă pentru că procesul de divorţ nu s-a terminat, deşi au trecut mai bine de doi ani şi jumătate. Ultima găselniţă a soţiei a fost să introducă un ordin de protecţie prin care a cerut custodie. Mmă rog, exercitarea autorităţii părinteşti exclusive şi să păstrez eu o distanţă de 600 de metri faţă de copii pentru o perioadă de 6 luni.

Sigur, nişte cereri aberante pentru că, copiii stau la mine printr-o hotărâre judecătorească. Copiii locuiesc cu mine, ea nu a mai venit în ţară de 6 luni. Face toate aceste acţiuni în instanţă pentru a mă denigra şi este trist ce se întâmplă. În loc să vină să vadă copiii, preferă să introducă acţiuni în justiţie”, a declarat Andrei Tinu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Alberta Tinu și cariera sa profesională

Conform datelor publice, Alberta Simona Tinu este medic stomatolog, este doctorant și cadru didactic universitar în cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii ”Titu Maiorescu” din Bucureşti,  În afară de predarea cursurilor la „Titu Maioresc”, Alberta Tinu este medic stomatolog în cadrul Spitalului „Sfânta Maria” din Capitală.

Mai are un cabinet medical de stomatologie în sectorul 1 al Capitalei, și conform declarației de avere, un alt cabinet de stomatologie tocmai în Franța, la Paris. Aici locuiește, după declarațiile fostului soț, de cel puțin șase luni de zile. Este membru în cadrul Colegiului Miedicilor Dentiști din București și membru în „Ordinul Chirurgilor Dentiști din Loir et Cher”, din Franța.

Cât despre relația cu Andrei Tinu și motivele din spatele acestui scandal, Alberta Tinu făcea anumite declarații, spunând că:

„De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine. A urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent. Să motiveze că e foarte ocupat sau obosit. Să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă».

Când ne vedeam, interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă. L-am întrebat dacă vrea să vând cabinetul și să renunț la această navetă și mi-a spus că NU!”, declara, în urmă cu ceva timp, Alberta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI