Sportivul care se căsătorește cu sora lui vitregă, Andreia. Câți ani au ținut relația secretă

Sportivul care se căsătorește cu sora sa vitregă, Andreia, după ce și-au ținut legătura secretă timp de 11 ani.

Oliveira, sportivul care se căsătorește cu sora lui vitregă, Andreia

În anul 2003, părinții pilotului Miguel Oliveira au divorțat, iar acesta a rămas să locuiască alături de tatăl său. După un timp, cel din urmă a intrat într-o relație cu o femeie care avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Astfel a cunoscut-o Miguel pe Andreia. Cei doi au devenit inseparabili și au realizat că între ei este ceva mai mult decât o apropiere normală.

Sportivul care se căsătorește cu sora lui vitregă, Andreia. Câți ani au ținut relația secretă
Oliveira și Andreia formează un cuplu de 11 ani, anunțându-și familia de acest fapt tocmai în 2017

Din acest motiv au și ținut ascunsă legătura lor multă vreme. Tocmai în anul 2017 au anunțat familia că trăiesc o poveste de iubire. Mulți presupuneau, dar pentru alții a fost o veste neașteptată. După doi ani, în 2019, când Miguel Oliveira a devenit tot mai cunoscut în motociclism, la echipa FTM, cuplul a făcut publică relația.

Anunțul public al relației: „Am îngenuncheat în fața ei, iar ea a spus că da”

„Astăzi, într-un moment foarte important în viețile noastre, am îngenuncheat în fața ei. Da, a fost o modalitate antică să o cer, iar ea a spus că da”, scria pilotul în urmă cu un an, pe Instagram.

  • Oliveira (25 de ani) a obținut săptămâna trecută prima sa victorie în MotoGP, în Marele Premiu al landului Steiermark (Styria), pe circuitul de la Spielberg.

În prezent, relația a fost acceptată de cei din jurul lor. Andreia este medic stomatolog, în vreme ce Miguel crește de la cursă la cursă în MotoGP. Tatăl lui, cel care l-a crescut, s-a bucurat pentru că ce doi au dezvăluit adevărul. „Mă bucură că fiul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a spus părintele sportivului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI