Cine este adevăratul Celentano din Fierbinți. Mesajul lui Costel Bucă, în ziua votului: „Băutura m-a ridicat!”

de: Andrei Simion
24 11. 2019

Febra alegerilor prezidențiale i-a cuprins și pe locuitorii din localitatea Fierbinți, care au inspirat celebrul serial de comedie Las Fierbinți. Printre ei se află și adevăratul Celentano, care susține că s-a lăsat de băutură și s-a apucat de filosofie. Bărbatul, al cărui nume real este Costel Bucă, a mers duminică la vot să își aleagă președintele pentru următorii cinci ani.

Celentano din Fierbinți s-a lăsat de băutură și a mers la vot

Costel Bucă este cel care a inspirat personajul Celentano din serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune Pro TV. Bărbatul susține că a renunțat la băutură de ceva vreme și s-a apucat de filosofie. Și pare că spune adevărul. Duminică, a mers la vot fără să consume deloc alcool.

„Uite care-i chestia, pe unii băutura i-a terminat, pe mine m-a ridicat. Altceva n-am fost, decât un beţiv. Notoriu e puţin zis. Eram etalon”, a declarat Celentano din Fierbinți pentru Pro TV.

Buletinul lui Celentano din Fierbinți. Captură foto Pro TV

Dacă până acum se gândea cum să facă rost de o sticlă de tărie, Costel Bucă a început de ceva timp să se gândească la lucruri cu adevărat importante.

„Câteva schimbări, dacă se poate. Nu în Fierbinţi, în toată ţara. Am ajuns rău de tot, rău, lumea plecată, copiii lăsaţi singuri”, a mai spus bărbatul.

După închiderea secțiilor de votare în Fierbinți, echipa de filmare a serialului Las Fierbinți va porni camerele video pentru înregistrări pentru sezonul 17. Primul episod va fi difuzat abia de Crăciun.