Cine este actualul soț al Amaliei Năstase. S-au căsătorit în mare secret în Las Vegas și au împreună un copil

de: Andrei Simion
09 01. 2020

Amalia Năstase a publicat primele fotografii de la nunta secretă cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu, eveniment care a acut loc în urmă cu trei ani în Las Vegas. Ceremonia a fost oficiată de un imitator al lui Elvis Presley.

Amalia Năstase a publicat primele poze de la nunta secretă din las Vegas

„Ce s-a întâmplat în Vegas?”, este mesajul care însoțește fotografiile publicate pe Instagram de Amalia Năstase, alături de etichetele „acum trei ani” și „nuntă în Vegas”, dar și de un emoticon cu inel.

La nuntă au fost prezente şi cele două fete pe care vedeta le are din căsnicia cu Ilie Năstase, Alessia şi Emma. Amalia Năstase mai are un băiețel împreună cu Răzvan Vasilescu. Vedeta a declarat, în urmă cu doi ani, că și-a păstrat numele de familie.

„Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunţat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a spus Amalia Năstase.