Cine erau victimele din microbuzul morții. Locuiau în Ialomița și lucrau la Mega Image

Cine erau victimele din microbuzul morții. Locuiau în Ialomița și lucrau la Mega Image
Cine erau victimele din microbuzul morții. Locuiau în Ialomița și lucrau la Mega Image

Accident grav de circulație produs sâmbătă dimineață, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, între un TIR și un microbuz de transport pasageri. Numărul morților: zece. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Cine erau victimele din minicar?

Cine erau victimele din microbuzul morții?

Un accident grav s-a produs sâmbătă dimineață, 5 octombrie, în jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localității Sânfu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR și un microbuz de transport pasageri. Tragedia a fost provocată de șoferul TIR-ului, care a intrat pe contrasens, din informațiile oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu. Reprezentantul IPJ a declarat că numărul persoanelor decedate în urma accidentului este zece.

Cine erau victimele din microbuzul morții. Locuiau în Ialomița și lucrau la Mega Image
Victimele carnagiului din Sfântu Gheorghe, Ialomița, erau angajate ale lanțului de magaine Mega Image și lucrau în Capitală

Alte șapte persoane au fost rănite și transportate la spital. La fața locului au sosit peste 40 de pompieri, paramedici SMURD și personal medical al Serviciului Ambulanță cu 19 autospeciale de intervenție și ambulanțe. Primele informații furnizate de apelantul 112 relevau că este vorba de un număr mare de victime, drept urmare a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Ialomița.

Noi detalii despre victimele din Ialomița

La fața locului au ajuns cinci ambulanțe ale Serviciului Județean Ambulanță (SAJ) Ialomița, trei autospeciale de apă și spumă, două de descarcerare, trei echipaje SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM) A fost solicitat ajutorul din partea ISU București-Ilfov. La locul accidentului au ajuns și o autospecială de terapie intensivă, două autospeciale de transport personal și victime multiple și două echipaje SMURD.

CARNAGIU – Autoritățile din Ialomița sunt în alertă, după ce nouă oameni au murit și nouă au fost răniți, sâmbătă dimineața, pe DN 2A, în comuna Balaciu, satul Sf. Gheroghe

CARNAGIU I – Autoritățile din Ialomița sunt în alertă, după ce nouă oameni au murit și nouă au fost răniți, sâmbătă dimineața, pe DN 2A, în comuna Balaciu, satul Sf. Gheroghe(sursa: mediafax)DETALII – https://www.stiripesurse.ro/video-carnagiu-pe-o-osea-din-ialomi-a-zece-mor-i-i-noua-rani-i-dupa-ce-un-microbuz-a-lovit-un-tir_1389382.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 4 octombrie 2019

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri ale DNA 2A, în zona producerii incidentului, și a fost reluată în jurul orei 07:30, potrivit Centrului INFOTRAFIC al IGPR. Victimele carnagiului din Sfântu Gheorghe, Ialomița, erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în Capitală. În minicar se aflau 16 persoane. Nouă dintre ele au murit pe loc. Persoanele abia plecaseră din București.