Cine era vânzătoarea din Timișoara care s-a bătut cu cei doi hoți. Nimeni nu a intervenit VIDEO

Cine era vânzătoarea din Timișoara care s-a bătut cu cei doi hoți. Nimeni nu a intervenit VIDEO
Cine era vânzătoarea din Timișoara care s-a bătut cu doi hoți? Nimeni nu a intervenit

O femeie din Timișoara le-a venit de hac unor hoți! Scenele incredibile dintr-un magazin au făcut înconjurul țării. Iată cum reușește femeia să se lupte cu ei…și cum nimeni nu intervine, preferând să se lupte la bătaie ca la mașini străine!

Cine era vânzătoarea din Timișoara care s-a bătut cu doi hoți VIDEO

Scene uluitoare a cuprins acum toată țara! O femeie aflată la vârsta a doua s-a bătut cu doi hoți. Vânzătoarea unui magazin și-a apărat clienții, bunurile și locul de muncă…în timp ce oamenii au preferat să se retragă și să se uite la aceasta. Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, într-un magazin de pe Bulevardul 16 decembrie 1989. Aceasta a reușit să-i culce pe inculpați la pământ, moment în care alți bărbați prezenți în magazin au stat nepăsători.

Cu toate că părea că femeia are câștig de cauză, cei doi au reușit totuși să o ia la goană. Scena a indicat un curaj nemărginit din partea vânzătoarei și un exemplu de nepăsare și ignoranță totală din partea clienților care n-au mișcat nici măcar un deget. Imaginile de pe camerele de filmare o surprind pe femeie cum îi așteaptă pe cei doi hoți în fața ușii, blocându-le calea. Aceștia încearcă să treacă, dar femeia nu se lasă și începe să se și lupte cu un bărbat în vârstă de 38 de ani. În timpul bătăii, numeroase produse de pe rafturi au căzut, dar și câteva coșuri de cumpărături, iar clienții aflați în interiorul magazinului s-au deplasat cât mai departe de scenă.

Ce transmit autoritățile?

„Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe strada 16 Decembrie din Timișoara, de unde au sustras mai multe bunuri de uz personal și dulciuri, trecând de casa de marcat fără a le achita, moment în care o angajată a încercat să-l imobilizeze pe unul dintre bărbați, pentru a-l deposeda de bunurile sustrase. În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat și depistat doi bărbați de 38 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei. În prezent, cei doi sunt audiați de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, bărbatul de 38 de ani fiind cercetat pentru tâlhărie, iar cel de 29 de ani pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie” Reprezentanții IPJ Timiș (Sursa: tion.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI