Cine era Mihai Țibu, omul de afaceri din Iași găsit spânzurat. Ce a scris în mesajul de adio

Cine era Mihai Țibu, omul de afaceri din Iași găsit spânzurat. Ce a scris în mesajul de adio
Omul de afaceri găsit spânzuat în Iași a lăsat un mesaj de adio

Un om de afaceri din Iași a fost găsit spânzurat, marți dimineață, în curtea casei sale. Descoprerirea macabră a fost făcută de o vecină, care a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a alertat autoritățile. Mihai Țibu a lăsat familiei un bilet de adio în care a cerut iertare pentru gestul său.

Omul de afaceri găsit spânzuat în Iași a lăsat un mesaj de adio

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost găsit spânzurat în curtea casei sale din Iași. După ce o vecină a sunat la numărul de urgență 112, la fața locului au sosit echipajele de intervenție care au început manevrele de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Asupra bărbatului s-a găsit un bilet de adio în care cerea iertare familiei pentru gestul său.

Mihai Țibu
Mihai Țibu

Mihai Țibu era un cunoscut om de afaceri din Iași, care investise bani în domeniul viticulturii. Accesase fonduri europene și devenise proprietarul a zeci de hectare de viță de vie, era căsătorit și tată a doi copii. Plantațiile de care se ocupa sunt situate în Podgoria Iaşi – Bucium, Iaşi – Şorogari, zonă din N-E României, aşezată în Podişul Moldovei, la o altitudine de 200 – 300 m la 30 km de râul Prut.

Omul de afaceri mai avea în Iași câteva crame unde se vindea vinul produs de firma pe care o deținea. În 2018, firma a înregistrat afaceri de doar 348.000 de lei şi pierderi de 117.140 de lei. Profitul a fost abia la jumătate față de cel obținut în 2107, semn că Mihai Țibu se afla într-un impas financiar, după cum au declarat câțiva apropiați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI