Tragedie la bacalaureat. Un elev premiant s-a spânzurat, în Hunedoara. Cazul său, tot mai frecvent în România

Tragedie la bacalaureat. Un elev premiant s-a spânzurat, în Hunedoara. Cazul său, tot mai frecvent în România
Bacalaureat 2019. Un elev premiant s-a spânzurat, în Hunedoara

Caz șocant! Un elev s-a spânzurat chiar înainte de Bacalaureat. Din păcate, prietenii susțin că principala cauză a sinuciderii ar fi batjocora primită în anii de liceu.

Un elev premiant din Hunedoara s-a spânzurat înainte de Bac

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat la marginea orașului Petrila, județul Hunedoara. Unii din foștii prieteni apropiați ai acestuia susțin că nu a mai putut face față umilinței la care a fost supus. Trupul nensuflețit al lui George Costache a fost găsit înainte de bacalaureat, la marginea orașului.

Adolescentul și-a pus capăt zileleor înainte cu o zi de susținerea primului examen din cadrul Bacalaureatului. Autoritățile l-au găsit îmbrăcat într-un tricoucu mesajul „The Walking Dead” (Mortul Umblător). Unii dintre apropiați susțin că porecla ce i-a fost atrbuită în liceu era „Zombie”.

 Elev din Hunedoara găsit spânzurat înainte cu o zi de prima probă de la BAC
Elev din Hunedoara găsit spânzurat înainte cu o zi de prima probă de la BAC

N-a mai putut îndura batjocora

O fostă prietenă a adolescentului a publicat un ultim mesaj extrem de emoționant, pe o rețea de socializare. „Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine.

Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, arată sursa citată. George Costache era absolvent al Grupului Școlar Constantin Brâncuși din Petrila și se număra printre premianții din anul său, având o media generală de peste 9.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI