Cine e soțul iubitei lui Brad Pitt. Nicole Poturalski are și un copil cu el

Cine e soțul iubitei lui Brad Pitt. Nicole Poturalski are și un copil cu el
Cine e soțul iubitei lui Brad Pitt. Nicole Poturalski are și un copil cu el

Brad Pitt pare a fi tot cu gândul la Angelina Jolie, fosta lui soție, cu care a avut un mariaj de 12 ani, de vreme ce actuala lui iubită îi seamănă perfect.

Cine e soțul iubitei lui Brad Pitt

Aparent, actorul în vârstă de 56 de ani și-a găsit iubirea în persoana unei femei cu 30 de ani mai tânără și care seamănă leit cu Angelina Jolie. Astfel, noua lui cucerire este Nicole Poturalski, pe care a cunoscut-o în luna noiembrie a anului trecut, la un concert al vedetei rapp Kanye West.
Însă Nicole Poturalski este măritată și l-ar fi întâlnit pe Brad Pitt la restaurantul soțului. Potrivit elmundo.es, soțul lui Nicole are 68 de ani, iar noua iubită a lui Brad Pitt spune că „e un tip foarte filosofic, a fost însurat de mai multe ori și are 5 copii. Nu e interesat de lucruri negative și gelozie”. De asemenea, Nicole și soțul sexagenar au un copil în vârstă de 7 ani. Omul de afaceri este astfel proprietarul unuia dintre cele mai apreciate restaurante din lume – Borchart, din Berlin.

Roland Mary, soțul lui Nicole
Roland Mary, soțul lui Nicole

Locuiește cu Brad Pitt

Tabloidele mai scriu că fotomodelul în vârstă de 27 de ani a fugit deja de acasă și locuiește numai cu Brad Pitt, fapt confirmat de agentul actorului care a susținut că superstarul american se iubește cu foc cu frumoasa nemțoaică. Cei doi s-au cunoscut la un restaurant unde starul cina, dar avea și treabă, și anume, promova cel mai recent film al lui Tarrantino, alături de legendarul regizor și co-starurile Leonardo di Caprio și Margo Robbie.

Din câte s-a zvonit, se pare că Nicole i-a notat atunci numărul de telefon și s-au întâlnit câteva săptămâni mai târziu.

„Când Brad era la Borchadt, ea [Nicole] i-a dat numărul ei și i-a făcut cu ochiul”, a precizat pentru MailOnline un prieten al cuplului care se afla la restaurant în acea noapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI