Cine e soțul Dianei Șoșoacă, de fapt. E ‘șef de tură’, câștigă un salariu minim, dar are o avere colosală

Cine e soțul Dianei Șoșoacă, de fapt. E ‘șef de tură’, câștigă un salariu minim, dar are o avere colosală
S-a aflat cine e şi cu ce se ocupă soțul Dianei Șoșoacă

A stârnit multe controverse cu faptul că a refuzat să poarte masca sanitară, iar acum uimeşte pe toată lumea cu averea colosală pe care o are. Abia acum s-a aflat cine e soţul Dianei Șoșoacă, de fapt. Cum a reuşit să strângă bani, deşi câștigă un salariu minim pe economie?!

Cine e soțul Dianei Șoșoacă

Membru AUR şi actual senator, Diana Șoșoacă a stârnit o serie de controverse după ce a refuzat să poarte masca de protecţie. Aşa cum era de aşteptat, toată lumea a dorit să afle informaţii despre avocata din Iaşi. De curând, s-a aflat cine e soţul acesteia, de fapt. Membră a Baroului Bucureşti din 2000, avocata l-a reprezentat şi pe IPS Teodosie în “lupta” acestuia cu autorităţile cu privire la pelerinajele din toamnă lui 2020.

”Eu mi-am făcut tot timpul treaba, am muncit și pro bono. Acum sunt parlamentar plătit de poporul român și eu mi-am asumat această poziție. Îmi cunosc responsabilitățile și eu le-am spus asta tuturor, îmi cunosc rolul. Foștilor parlamentari din Guvern le-am zis așa: sunteți atât de sus încât nu ne vedeți aici, jos. Să înțeleagă că ei sunt angajații poporului și că sunt plătiți din bani publici, au o responsabilitate enormă față de acel om care a pus ștampila pe tine. Nu sunt cuvinte, oamenii mă știu și știu ce am făcut și în această perioadă, și înainte de a intra în AUR”, a spus aceasta.

Căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă, bărbatul lucrează ca “şef de tură” pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Venitul său de doar 28.000 de lei pe an (2.300 de lei pe lună) a atras atenţia tuturor, dat fiind ca acesta deţine trei terenuri intravilane destul de scumpe.

Unul este situat în Dâmbovița și măsoară 2170 de metri pătrați, iar celelalte două sunt în Căciulata, județul Vâlcea (1315 mp și 60 mp). De asemenea, există și un teren dobândit prin donație de 22.500 mp în Balotești, jud. Ilfov, scriu cei de la Impact.ro.

Câţi bani câştigă Diana Șoșoacă

Pe de cealaltă parte, avocata din Iaşi are un venit anual de 250.000 de lei, bani ce vin din cabinetul de avocatură, ceea ce înseamnă în jur de 20.000 de lei pe lună.

“Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu. Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă”, a spus Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI