Cine e noua iubită a lui Bobby Păunescu. Mezzosoprana seamănă leit cu partenera lui Răzvan Simion

Cine e noua iubită a lui Bobby Păunescu. Mezzosoprana seamănă leit cu partenera lui Răzvan Simion
Cine este femeia ce l-a cucerit pe Bobby Păunescu

Bobby Păunescu surprinde din nou! Milionarul se iubește cu o frumoasă tânără la doi ani după divorțul furtunos dintre el și Alice Peneacă. Acesta și-a găsit liniștea în brațele unei cunoscute mezzosoprane ce seamănă leit cu iubita lui Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu cine se iubește Bobby Păunescu. Bruneta seamănă perfect cu partenera lui Răzvan Simion

Bobby Punescu și mezzosoprana Andreea Ilie se iubesc de câteva luni, dar au încercat să nu ofere detalii despre relația lor până acum. Cei doi s-au ferit de ochii curioșilor și au păstrat discreția, dar toată lumea a fost surprinsă în momentul în care artista din Timișoara a postat în mediul virtual o fotografie în care apare alături de partenerul său.

Fanii nu au putut să nu remarce că tânăra seamănă perfect cu noua iubită a lui Răzvan Simion, dar situația nu s-a oprit aici! După ce relația dintre mezzosoprană și milionar a fost oficializată printr-o fotografie inedită, cântăreața a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre legătura pe care o are cu Bobby Păunescu, divorțat de doi ani de modelul Alice Peneacă.

„Da, suntem împreună, formăm un cuplu. Nu sunt prea multe detalii de dat, nu sunt multe de spus acum, suntem la început. Ne placem acum, dar, repet, nu am ce detalii să dau despre relația noastră acum, cât suntem la început și ne cunoaștem.”, a mărturisit Andreea Ilie, pentru Fanatik.ro.

Cine este iubita regizorului. Aceasta a marcat relații cu bărbați foarte cunoscuți

Nu este prima oară când frumoasa Andreea Ilie încearcă să își țină relația ascunsă de publicul din România. Bruneta în vârstă de 36 de ani este din Timișoara și este considerată cea mai frumoasă mezzosoprană din România, deci aceasta se bucură din plin de atenția bărbaților faimoși. Pe lângă faptul că a reușit să câștige foarte multe titluri de Miss, artista a marcat și relații cu alți oameni din showbiz-ul românesc foarte populari. În trecut, tânăra s-a iubit cu Norris Mărgeanu, președintele Federației Române de Automobilism, dar și cu Dan Bittman.

Nu este de mirare că Andreea Ilie l-a făcut pe regizorul Bobby Păunescu să treacă peste despărțirea de fosta soție, Alice Peneacă! Acesta a divorțat de cunoscutul model în 2018, lăsând pe toată lumea mască. Totuși, milionarul este cunoscut pentru pasiunea sa pentru femei frumoase, mai ales că acesta a trăit o poveste de dragoste ce a durat 11 ani cu superba Monica Bârlădeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI