Cine e iubitul Roxanei Nemeș, de fapt. Faimoasa de la Survivor România 2021 a avut mult ghinion la viața ei

Cine e iubitul Roxanei Nemeș, de fapt. Faimoasa de la Survivor România 2021 a avut mult ghinion la viața ei
Cine e iubitul Roxanei Nemeș, de fapt. Faimoasa de la Survivor România 2021 a avut mult ghinion la viața ei

Probabil că o cunoașteți pe Roxana Nemeș datorită emisiunii „Bravo ai stil”. În momentul de față, ea este una dintre concurenții ce fac parte din echipa faimoșilor de la emisiunea Survivor România 2021. Roxana s-a înscris la această emisiune deoarece dorește să își testeze limitele și să vadă cât este de puternică. A demonstrat acest lucru, trecând prin probele emisiunii. Probe grele ce necesită mult efort fizic și un psihic foarte puternic. De-a lungul timpului, Roxana a făcut publice din ce în ce mai multe detalii legate de viața sa personală.

Cine este iubitul Roxanei Nemeș?

Roxana Nemeș are o relație de aproximativ cinci ani de zile cu un om de afaceri celebru. Cei doi sunt căsătoriți deja și fericiți împreună. Vedeta este căsătorită cu Călin Hagima. În momentul de față, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și sunt extrem de uniți. Suntem sigur că o susține pe Roxana mereu în fiecare seară, atunci când se difuzează emisiunea Survivor România 2021.

Călin Hagima a hotărât că Roxana este femeia perfectă pentru el, așa că nu a ezitat nici măcar o secundă, a decis să o ceară de nevastă. Celebrul om de afaceri a cerut-o de soție pe stradă. În mijlocul iernii, în fața unui magazin în centrul Bucureștiului. Probabil că sună banal, dar Călin a avut o idee ce a impresionat-o pe Roxana.

Acesta i-a dedicat un mesaj scris pe un panou publicitar imens. Roxana a fost extrem de surprinsă de gestul iubitului și nu a stat deloc pe gânduri. Desigur, inelul a trebuit să fie unul pe măsură. Un inel de 20.000 de euro, din aur alb, cu diamante negre ce valorează cât o mașină nouă.

Mesajul proiectat de Călin pe panoul publicitar în centrul Capitalei prin care îi cerea mâna Roxanei a fost „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare pune când apusul vieții ne va despărți?”.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.”

Planuri de viitor pentru Roxana Nemeș

Mesajul a fost însoțit de imagini cu cei doi îndrăgostiți din vacanțele petrecute împreună de-a lungul timpului. După ce Roxana a acceptat cererea în căsătorie, cei doi logodnici au fugit împreună într-o vacanță departe de ochii lumii. Au decis să înceapă luna de miere mai devreme, cu o vacanță în America și Mexic.

Roxana și Călin sunt suflete pereche și speră ca într-o bună zi să vină și vestea apariției unui copil. Cei doi au mai fost despărțiți, însă pentru scurtă perioadă de timp. Cu toate acestea, Roxana și Călin nu au rezistat mult unul fără celălalt. Chiar dacă Roxana a încercat să își refacă viața alături de altcineva.

Cei doi sunt extrem de uniți și se înțeleg foarte bine, în ciuda discuțiilor apărute în lumea mondenă. Roxana povestește cu drag că își dorește o relație cât mai lungă cu soțul ei și mai ales o poveste frumoasă de iubire.

Astfel de momente sunt cele mai importante din viață, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment și suntem în extaz. Îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, a spus Roxana Nemeș la ‘Acces Direct’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI