18 dec. 2020 | 20:51

Cine e, de fapt, Lia, soția prințului Paul de România. Ce secrete rușinoase s-au aflat despre ea

Monden
Cine e, de fapt, Lia, soția prințului Paul de România. Ce secrete rușinoase s-au aflat despre ea
Secrete rușinoase despre Lia, soția Prințului Paul de România

Ce lucruri se știu despre soția Prințului Paul de România? Care sunt secretele care nu-i fac deloc cinste ce s-au aflat de curând? Ce ar fi vrut Lia să rămână ascuns?

Lucruri rușinoase aflate despre Lia, soția Prințului Paul de România

Câteva lucruri picante s-au aflat despre Lia, soția Prințului Paul de România. Oamenii legii au dat doar de aceasta în ziua de 17 decembrie atunci când s-au dus să-l aresteze pe Paul, care era plecat în Portugalia. Femeia în vârstă de 71 de ani i-a dăruit un moștenitor Prințului în urmă cu doar 10 ani.

Acum, femeia a fost nevoită să țină singură piept procurorilor, după ce au fost date sentințele finale în dosarul „Ferma Băneasa”. Soția controversată a Prințului susține că i se cuvine 37% din averea regală, în plus de partea care i-ar fi revenit tatălui său și urmașilor Elenei Lupescu. Lia s-a născut în Statele Unite ale Americii dintr-o mamă româncă și un tată american.

Acuzații din partea fiicei din primul mariaj

Pe numele său Lia Georgi Triff a avut parte de o viață parcă desprinse din filme. La doar 25 de ani s-a căsătorit cu Melvin Belli, un avocat american foarte bogat care avea atunci 64 de ani. Mariajul i-a adus job-ul de „asistent pentru afaceri speciale” la Casa Albă în mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981).

După 16 ani în căsătoria cu cel care a făcut-o mamă pentru prima dată aceasta a decis să divorțeze, moment în care a primit acuzații de la Melvin cum că l-ar fi înșelat cu un episcop, dar și cu o femeie. În 1998 a fost acuzată de fiica ei pe care o avea cu avocatul american că ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond creat special pentru studiile ei.

Ulterior, aceasta l-a întâlnit pe Paul Lambrino la o gală UNICEF care a avut loc în Londra. În 1996 s-au căsătorit, iar în 2010 s-a născut fiul lor, vreme în care ambii soți treceau de pragul de 60 de ani. „Carol desenează foarte frumos. De-a lungul anilor, cred că am strâns în jur de 2.000 de desene realizate de el și mă gândeam să fac o expozitie pentru copii. În glumă, facem și competiții între noi și cine desenează mai frumos, câștigă”, a declarat Prințul Paul pentru Click!

Nepotul Regelui Carol al II-lea, dat în urmărire internațională

„La data de 17 decembrie, poliţiştii Staţiunii Snagov au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 17.12.2020, de către Curtea de Apel Braşov, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”
Biroul de presă al IPJ Ilfov

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro