Cui a dat PRO TV 50.000 de euro. Iată cine a câștigat MasterChef. E o surpriză totală

Cui a dat PRO TV 50.000 de euro. Iată cine a câștigat MasterChef. E o surpriză totală
Cine a câștigat Masterchef? Iată primele zvonuri

Filmările s-au terminat de câteva zile bune, iar zvonurile despre câștigătorul ediției curente de la Masterchef au apărut deja. Care a fost norocosul din cei opt rămași în ultima etapă? Iată cine a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro!

Cine a câștigat Masterchef?

Filmările au luat final, iar câștigătorul deja a pus mâna pe marele premiu și pe trofeul la care au sperat sute de oameni care au venit la audiții. Ultimii rămași în competiția culinată sunt: Diana, Raluca, Jeremy, Alina, Ionuț, Dilly Chilly, Cezar și Andreea. Văzând calitățile lui, fanii show-ului au mizat pe francezul Jeremy. Din păcate, conform zvonurilor, nu el își va împlini visele dorite cu ajutorul banilor puși la bătaie în emisiune.

Conform click.ro, se pare că chef-ul de anul acesta se numește Alina Gologan. Cunoscută în mediul online ca „fataluigologan” a reușit nu numai să-și formeze decent, corect și pe puterile sale comunități veritabile pe YouTube și Instagram, ci a demonstrat că poate și găti mai bine decât un amator. Alina a declarat anul acesta unul al provocărilor, precum a menționat în primul său vlog în care a anunțat că va participa la Masterhef. Zis și făcut! După câteva momente de cumpănă din viața sa, s-a înscris la show-ul culinar și s-a întrecut pe sine. Cu toate că drumul ei nu a fost unul lin la emisiune, iar de câteva ori a dat greș cu anumite preparate, a reușit să ajungă la marele premiu.

Cien a câștigat Masterchef?
Cien a câștigat Masterchef?

Nemulțumiți de câștigător! „Juriul a ținut cu…”

”A gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și și-au pus mari semne de întrebare. Mulți au afirmat că juriul a ținut cu Alina. Toți au spus că Cezar s-a descurcat mult mai bine, iar preparatul lui a fost mult mai bun”
Surse D.A.S. (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI