Cine e alături de Anna Lesko la Splash! Vedete la apă. O însoțește până și la spectacole, tot timpul

Cine e alături de Anna Lesko la Splash! Vedete la apă. O însoțește până și la spectacole, tot timpul
Fiul Annei Lesko, alături de mama lui la filmările pentru Antena 1

În urmă cu aproximativ un an, Anna Lesko și tatăl copilului său, DJ Vinnie, au decis să se despartă. De atunci, basarabeanca nu s-a mai afișat public în prezența vreunui iubit. Cu toate acestea, am aflat cine e alături de Anna Lesko la Splash! Vedete la apă, în timp ce artista filmează de zor.

Adam, alături de mama sa la Splash! Vedete la apă

Anna Lesko a avut o relație de mai bine de 8 ani cu Adrian, cunoscut drept DJ Vinnie, cu care a și colaborat profesional. Cei doi și-au spus însă ”adio”, chiar dacă sunt părinții unui băiețel. Basarabeanca, de altfel foarte discretă cu viața sa personală după ce și-a ținut ascunsă sarcina nu mai puțin de 7 luni, nu s-a mai afișat, de la despărțire, la brațul vreunui alt bărbat.

Totuși, de când și-a reluat seria concertelor, ea este însoțită mai tot timpul de Adam, nimeni altul decât băiețelul său în vârstă de 9 ani. Anna are o relație specială cu fiul său și, cum acesta a mai crescut, preferă să-l ia cu ea la joburile sale. La rându-i, băiețelul este extrem de fericit în astfel de momente.

Fiul Annei Lesko a sărit și el la Splash! Vedete la apă

Adam cântă în culise în același timp cu mama sa, dansează, și au fost situații când acesta a urcat și pe scenă. El știe atât melodii în limba rusă, limbă pe care o vorbește cu mama sa prin casă, încă de când a spus primele cuvinte. Cunoaște, de asemenea, și piesele în limba română ale acesteia.

Recent, Adam a participat și la filmările emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, ce va fi difuzată în curând la Antena 1. Băiețulul e executat perfect o săritură de la trei metri, fără frică și cu multă dezinvoltură. Acesta practică înotul încă de mic și îi place foarte mult să stea în apă.

Ce spunea Lesko despre tatăl lui Adam

Cât despre fostul partener de care s-a despărțit, Anna Lesko mărturisea că, în ceea ce o privește, a fost ”dragoste la prima vedere” și că de atunci a știut ca Adrian va fi tatăl copilului său.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit în primul rând nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta, lucrezi mult de tot la aspectul ăsta.

Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” declara Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”.

La câteva luni după despărțire, artista declara însă că nici în timpul acestei relații, ea nu a fost niciodată acea persoană care visa la rochia superbă de mireasă:

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel ”foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu.

Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă”, mărturisea Anna Lesko, care a devenit sursă de invidie în cadrul televiziunii Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI