Invidie în Antena 1 după ce Anna Lesko și Iulia Albu au semnat cu postul TV. Am aflat care este mărul discordiei, de fapt EXCLUSIV

Invidie în Antena 1 după ce Anna Lesko și Iulia Albu au semnat cu postul TV. Am aflat care este mărul discordiei, de fapt EXCLUSIV
Invidie în Antena 1 după ce Anna Lesko și Iulia Albu au semnat cu postul TV. Am aflat care este mărul discordiei, de fapt EXCLUSIV
Nume cunoscute din PRO TV s-au angajat la Antena 1, lăsându-le practic fără obiectul muncii pe mai vechile vedete ale trustului Intact.

Invidie în Antena 1 după ce Anna Lesko și Iulia Albu au semnat cu postul TV

Exemple sunt cu duiumul și chiar recente, Anna Lesko și Iulia Albu acceptând transferul la Antena 1, pentru o nouă ediție a emisiunii ”Splash! Vedete la apă!”.
În trustul Intact s-au format de ceva vreme două tabere, foștii proteviști și anteniștii, cândva rivali pe micul ecran, acum, rivali și pe holurile televiziunii.
Surse din cadrul postului Antena 1 ne-au vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre tensiunea dintre angajați din cauza salariilor, dar și a promovării:
”Cei veniți din PRO TV sunt tratați ca niște prinți, ca niște salvatori care au venit să ridice audiențele trustului, se spune că au salarii cu mult mai mari decât vechii angajați”.
Vedetele PRO TV, rămase fără contract sau care au dorit să părăsească postul tv, din varii motive, au bătut la ușa Antenei 1.
Așa se face că nume vestite, precum Anna Lesko, Iulia Albu, Ștefan Bănică Jr, Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Nea Marin au primit la noul loc de muncă emisiuni de succes, devenind brusc răsfățații trustului Intact.
Numai că acest nou val de vedete tv, ”importat” din postul de televiziune rival, a venit la pachet cu un munte de nemulțumiri din partea vechilor angajați precum Andreea Berecleanu, Cristi Brancu, Mihai Morar și Pepe, care și-au anunțat demisiile:
”Unii dintre cei care au plecat aveau salarii mici pentru un prezentator tv, în condițiile în care se zvonește că vedetele care vin din PRO TV ar fi prins salarii cu mult mai mari, dar și o mai mare promovare.
Acum sunt două tabere în trustul Intact, cei vechi și cei noi, primii bucurându-se de toată atenția din partea șefilor”.

Andreea Berecleanu, demisie cu scandal: ” Nu voi accepta situații impuse”

Andreea Berecleanu a tras un semnal de alarmă, odată cu plecarea din Antena 1, de la pupitrul știrilor:
”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse.
Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public, tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest.
Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.
Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani”, a fost anunțul ei de pe conturile sociale.
Se zvonea că Andreea ar fi trebuit să o înlocuiască pe Octavia Geamănu, la știrile de weekend, iar locul ei să fie ocupat de Alessandra Stoicescu, transfer care nu o avantaja. Între timp, Andreea Berecleanu s-a angajat la Prima TV, tot la pupitrul știrilor.

Cristi Brancu și Mihai Morar, salarii de 800-1.000 de euro?

Cristi Brancu și Mihai Morar au părăsit Antena 1, anul trecut:

”Aduceau audiențe bune, erau nume grele în lumea televiziunii, dar primeau foarte puțini bani, aveau salarii de 800- 1.000 de euro lunar.

Au cerut o negociere a salariilor, dar fără succes”, ne-au mai declarat aceleași surse, în exclusivitate pentru impact.ro.

Între timp, Cristi Brancu a devenit coleg cu Andreea Berecleanu, la Prima TV, unde realizează emisiunea ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”, iar Mihai Morar a rămas prezentator la Radio ZU.

Pepe, înlocuit la ”Splash! Vedete la apă” cu Răzvan Fodor

Și Pepe a renunțat la colaborarea cu Antena 1:

”Nu mai am contract cu Antena 1 de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am”, ne-a declarat el, pentru impact.ro.

Locul solistului, la prezentarea emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, a fost luat de Răzvan Fodor.

Dar Antena 1 a angajat și alte două mari nume din PRO TV, pe Nea Marin, prezentatorul emisiunii „Serviţi, vă rog!”, care nu se mai regăsea în grila postului, și pe care acum îl veți revedea pe scaunul de jurat la ”Splash!”, și pe Ștefan Bănică Jr, căruia i s-a dat pe mână concursul ”X-Factor”, tot ca jurat.

Dan Capatos a fost mutat, după 13 ani, la Antena Stars

Nici Dan Capatos nu a scăpat de schimbările nefavorabile vechilor angajați, emisiunea lui, ”Xtra Night Show”, fiind mutată, după 13 ani, de la Antena 1, la Antena Stars:
”Dan Capatos realizează cele mai bune emisiuni de monden, este în top, nu se știe de ce s-a luat această decizie, dar, fiind mutat la un alt post tv al trustului, cu audiențe mai mici, pentru el a fost ca un pas înapoi”, ne-au mai mărturisit surse din Antena 1, pentru impact.ro.
 Și Dana Mladin, care se ocupa de emisiunile de divertisment ale trustului Intact, a închis ușa în urma ei:
”Nu mă deranjează deloc că lumea nu ştie că eu am produs, de pildă, „Surprize, surprize’, că ale mele sunt „Next Star”, „Plasa de stele” şi atâtea alte emisiuni.
Plus, cele cam 15 Revelioane de la Antena 1”, a povestit Dana, într-un interviu pentru viva.ro  Din 2014, producător la Antena 1 este Ruxandra Ion, fostă angajată PRO TV.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI