Cine are salariul mai mare: Adela Popescu sau Cove? Ce au recunoscut în emisiunea lui Măruță

Cine are salariul mai mare: Adela Popescu sau Cove? Ce au recunoscut în emisiunea lui Măruță
Cine are salariul mai mare: Adela Popescu sau Cove? Ce au recunoscut în emisiunea lui Măruță

Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță unde au făcut dezvăluiri de senzație. Cei doi au dat testul prieteniei în emisiunea ”La Măruță” și au dat din casă multe informații neștiute.

Cine are salariul mai mare: Adela Popescu sau Cove?

Potrivit dezvăluirilor lor de la ”Testul Prieteniei”, se pare că cel mai orgolios dintre ei este Cove. Întrebați fiind cine are salariul mai mare dintre ei doi, Adela Popescu a indicat către Cătălin Măruță, în timp ce Cove a arătat înspre colega sa de platou, Adela Popescu. De altfel, și Cove i-a precizat colegei sale. ”Tu ești mai bogată decât mine!”.

„Păi eu sunt și influenceriță”, i-a replicat imediat Adela Popescu lui Cove. ”În general, ea are noroc la bani.”, a mai spus Cove.

”Eu m-am născut pe 8, știți numerologia”, a continuat Adela Popescu. ”Dacă eu m-am născut pe 4, sunt la jumătate. Are și salariu mai mare și mai multe zile libere. Și casă în Pipera”, a ținut să dezvăluie Cove.

Răspunzând la mai multe întrebări ale ”Testului Prieteniei”, s-au mai aflat următoarele… adevăruri. Adela dă mai multe bâlbe pe post. Cove e mai zgârcit. ”Am și salariu mai mic și sunt cumpătat”, ține să întărească Cove, care obișnuiește să vorbească mai mult în emisiune.

Cine sunt Adela Popescu și Cove

Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu, invitații lui Cătălin Măruță, sunt prezntatorii emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro Tv.

Adela Popescu, pe numele real Adela Elena Popescu, s-a născut pe data de 8 octombrie 1986, Șușani, județul Vâlcea, România. Ea este o actriță și cântăreață română. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei Numai Iubirea. Prin anul 2001, Adela a făcut parte din trupa Viva, împreună cu Elena Gheorghe.

Gabriel Coveșeanu este prezentator TV și actor la teatrul “Ion Creangă” din București. a studiat la Academia de Teatru si Film din Bucuresti și are Masterat în Management la Academia de Studii Economice București.