Cine are noroc și bani mulți, în funcție de data nașterii. Mihai Voropchievici a dezvăluit cine e norocos

Cine are noroc și bani mulți, în funcție de data nașterii. Mihai Voropchievici a dezvăluit cine e norocos
Ce trebuie să știi despre cifra banilor

Cifra banilor se poate calcula extrem de ușor, astfel că poți să îți dai seama dacă o să ai parte de noroc toată viața în sectorul financiar sau o să te confrunți cu provocări. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce persoane o să se bucure de bogăție.

Ce a transmis Mihai Voropchievici despre cifra banilor

În cazul în care te-ai născut pe 17 ianuarie, adună 1 cu 7. Rezultatul trebuie să fie adunat cu 1, căci acesta reprezintă numărul liderilor și al banilor. Adună 1 cu 8, iar rezultatul, adică 9, o să fie cifra banilor din numerologie. Iată tot ce trebuie să știi:

Cifra 1

Această cifră reprezintă numărul liderului absolut. Persoanele care au acest număr știu să muncească, însă au nevoie de mulți bani pentru hrana spirituală. Acești oameni o să își cumpere cărți și diferite materiale pentru a se asigura că se dezvoltă.

Cifra 2

Această cifră este una risipitoare, așa că persoanele care o primesc nu pot să strângă bani. Oamenii care reprezentați de respectivul număr oferă și cer bani cu împrumut extrem de ușor. Aceștia nu pot să strângă bani, ținând cont că nu știu cum să îi folosească.

Cifra 3

Această cifră este extrem de bună, așa că oamenii care o primesc sunt plini de idei pe care trebuie să le aplice cu pasiune și implicare totală. Ei pot să se bucure de o avere mare, însă sunt cheltuitori și se pot confrunta cu tot felul de probleme la orice pas.

Cifra 4

Persoanele care primesc această cifră nu se bucură de noroc financiar, așa că trebuie să muncească enorm pentru a avea parte de tot ce au nevoie. Acest număr reprezintă dificultățile pe care pot să le aibă oamenii în planul financiar, potrivit romaniatv.ro.

Cifra 5

Această cifră este una benefică, iar cei care o primesc au șansa să se nască într-o familie bogată. Aptitudinile lor îi fac să atragă banii ca un magnet, așa că trebuie să fie generoși pentru ca sumele să li se întoarcă și să adune și mai mult.

Cifra 6

Cei care au acest număr sunt statornici și se mulțumesc cu puțin. Ei sunt stabili ca și angajați, preferând să nu își schimbe locul de muncă de-a lungul timpului. Aceștia sunt feriți de tot felul de probleme și îți doresc armonie și dragoste.

Cifra 7

Acest număr este periculos atunci când vine vorba despre planul financiar. Oamenii care îl primesc nu se gândesc de două ori atunci când vor să câștige bani, astfel că nu se feresc de fapte neortodoxe. Ei au tendința să păcălească pe oricine pentru a avea parte de bogăție.

Cifra 8

Persoanele care primesc această cifră sunt atrase de extreme și nu pot să păstreze o linie de mijloc. Numărul reprezintă lipsa dorinței de a face compromisuri pentru a câștiga bani, însă acest lucru poate să aducă bogăția, dar și falimentul.

Cifra 9

Cei care primesc această cifră nu se pricep să facă bani, însă au noroc de ei. Aceștia trebuie să învețe să își administreze câștigurile pentru a scăpa de problemele neplăcute. Din fericire, numărul reprezintă persoanele altruiste.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI