Cine ar putea fi prima vedetă eliminată de la Bravo ai Stil. Face audiențe, dar se îmbracă prost

de: Năstase Mirabela
29 01. 2020

La ”Bravo, ai stil! Celebrities” e multă forfotă și tensiune. Săptămâna viitoare ar urma să sel filmeze prima eliminare din emisiune și toată lumea așteaptă cu nervii întinși la maximum verdictul.

Cine ar putea fi prima vedetă eliminată de la Bravo ai Stil

Concurentele faimosului show „Bravo, ai stil! Celebrities” s-ar fi împărțit deja în două ”tabere” ad hoc. „Deja s-au făcut cel puțin vreo trei tabere. Tonciu și Calina, fata Catincăi Român, se află într-una, ele considerânu-se cele mai VIP dintre toate fetele din platou. În a două tabără, liderele ar fi soția lui Bogdan Vlădău – modelul internațional Gina Chirilă – care are mereu probleme din cauza sarcinii -, Raluca de la Bambi și Bianca Giurcanu, care se consideră o echipă a «finuțelor».

Alte fete care s-au împrietenit, fiind un fel de mică gașcă, ar fi Maria Ilioiu și Bianca Rus, considerate mai «pițipoance» în toată adunarea. Celelalte concurente rămase nici nu s-au evidențiat atât de mult în show, nici nu știu ele încă bine înspre ce tabere să se îndrepte și stau la pândă”, au dezvăluit surse pentru cancan.ro.

„Echipa Tonciu” este cea mai iubită

Taraful lui Tonciu a făcut impresie bună, dar l-ar fi costat mult pe soțul vedetei.
„Soțul lui Tonciu nu stă toată emisiunea, el doar vine la final și plătește. El ajunge la Kanal D pe seară, la finalul galelor, ca să îi plătească pe colaboratorii soției sale. El a ajuns ca, la ultimele ediții, să scoată vreo 3-4.000 de euro pentru colaboratorii lui Tonciu, stiliști, make-up artiști, dansatori, cântăreți etc”.

Taraful lui Tonciu

Bianca Rus, în mare pericol?!

În mare pericol de eliminare s-ar afla Bianca Rus, care, deși face rating, ținutele neinspirate nu ar duce-o mai departe în competiție. Astfel că, aceasta se anunță ca fiind prima vedetă eliminată de la ”Bravo, ai stil!”.

„Bia, deși este o finuță, nu se ridica la așteptările producătorilor și juriului. Ea aduce în emisiune nu numai ținute fake sau vechi – dar nu vintage – ci și foarte ieftine, foarte prost croite și care îi și stau și nasol. Și este și foarte încăpățânată, astfel că, deși stilista ei, cunoscuta Beatrice Dinu, care a ajutat și alte concurente, în alte ediții de la «Bravo, ai stil!», îi dă sfaturi prețioase, ardeleanca preferă să nu ia decât un obiect sau două din sugestiile făcute de Betty. Restul aruncă și își ia ea altceva, după cum o duce capul.

Deci, se simte atât sărăcia pe ea, cât și nepriceperea în modă. Deși ea mereu s-a lăudat cât de bogată este. Păi nu se vede! Când vii cu rochii găurite de la fostul magazin de second hand pe care l-a avut… logic că are numai note mici! Bianca Rus ar putea remedia situatia, dar este foarte încăpățânată și nu vrea nici măcar să accepte sfaturile juraților sau ale stiliștilor ei”, au mai spus surse pentru cancan.ro.

Din câte se pare Ediția Celebrities a făcut cel mai mare rating dintre toate edițiile „Bravo, ai stil!” de până acum.