Cine ar fi ucis-o, de fapt, pe tânăra din Ghimpați. Mărturia care aruncă dosarul în aer

Cine ar fi ucis-o, de fapt, pe tânăra din Ghimpați. Mărturia care aruncă dosarul în aer
Dosar cu multe necunoscute: cine ar fi ucis-o pe tânăra din Ghimpați

Cazul tinerei găsite carbonizate la marginea unui drum național din Giurgiu se dovedește extrem de complicat. Jurnaliștii de la Antena 3 au obținut o mărturie care poate schimba cursul anchetei. „Au jurat răzbunare. Ei au spălat bani și au fugit de procese din Romania.”

Cine ar fi ucis-o pe tânăra din Ghimpați. Mărturia unui norvegian care a cunoscut-o

Un rol extrem de important în rezolvarea acestui caz l-a avut Institutul Național de Expertize Criminalistice. Nici în a patra zi de la descoperirea cadavrului din Giugiu victima nu putea fi identificată.

Astăzi, se cunoaște că aceasta se numea Sabina Mircea și că, potrivit sursei menționate, ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și din Giurgiu. Aceasta ar fi fost ucisă pentru că a ajutat un cetățean norvegian care căzuse în plasa infractorilor să îi găsească pe aceștia. Dan Langerud, muzician norvegian, susține că escrocii români i-au furat prin diferite metode 100.000 de euro și că tânăra l-ar fi ajutat să le dea de urmă.

„Ceea ce pot să spun este că Sabina cerşea când am întâlnit-o, împreună cu băiatul ei. Am ajutat-o să-şi găsească o locuinţă şi un loc de muncă la un restaurant. Ulterior a renunţat la restaurant şi a început să lucreze la un club de striptease, ceea ce nu mi-a plăcut. Era o fată neliniştită şi traumatizată”, a spus cetățeanul străin.

„Au jurat răzbunare”

Sabina ar fi încercat să-l ajute pe norvegian, după ce acesta a căzut în plasa unor infractori din Pantelimon. Escrocii l-ar fi atras într-o cursă pe Langerud, cerând bani pentru o anume afacere. Românii au pozat în polițiști și procurori și au stors bani de la el, povestește păgubitul. În total, norvegianul spune că a pierdut 100.000 de euro, dar și casa. Tânăra ar fi început propria ei anchetă, fotografiind casele bandiților și căutând prin gunoi. Investigația ei i-a înfruriat pe indivizi.

„Aveau și motiv. Sunt infractori. Au jurat răzbunare. Sabina a trimis dovezi că unul dintre membrii grupării deținea un apartament în Marea Britanie din banii furaţi de la mine. Sabina a găsit o factură în gunoiul lor și aș fi putut să mă duc după ei în UK. Ei au spălat bani și au fugit de procese din Romania”, adaugă norvegianul.

Urmăriți Playtech.ro și pe