EXCLUSIV Povestea tragică a femeii ucise în Ghimpați: “El era peștele ei și nu ieșea nicăieri fără el pe stradă”

EXCLUSIV Povestea tragică a femeii ucise în Ghimpați: “El era peștele ei și nu ieșea nicăieri fără el pe stradă”
Victima de la Ghimpați, se numește Mihaela Sabina Mircea avea 32 de ani, și locuia în comuna Pantelimon.

În urmă cu două săptămâni, în dreptul localității Ghimpați, a avut loc o dramă. A fost descoperit trupul unei tinere femei, arsă și mutilată. De atunci autoritățile sunt în alertă, în încercarea de a-l găsi pe vinovat. În același timp au apărut noi informații despre identitatea femeii și cum s-a ajuns la drama de la Ghimpați. Redacția Impact.ro a aflat, ulterior, că tânăra de 32 de ani se cuplase cu un bărbat extrem de violent, care îi transformase viața într-un coșmar și o îndepărtase de familie.

Tânără ucisă și arsă pe marginea unei șosele din Ghimpați

Au trecut aproape două săptămâni de cercetări de la declanșarea dramei de la Ghimpați. Cadavrul incendiat pe marginea drumului național, în dreptul comunei Ghimpați, a fost identificat. Victima se numește Mihaela Sabina Mircea avea 32 de ani, și locuia în comuna Pantelimon. Informațiile spun că avea un copil de opt ani cu un bărbat de cetățenie turcă, cu care, însă, nu mai forma un cuplu.

Tânăra ar fi lucrat câțiva ani la rând într-un salon de masaj din București, zona Unirea. Sursele spun că acolo ar fi cunoscut un bărbat care i-ar fi devenit iubit. Astăzi, reporterii impact.ro au mers în localitatea în care trăia Sabina, pentru a sta de vorbă cu vecinii acesteia, în speranța că vom afla mai multe informații.

Victima se numește Mihaela Sabina Mircea avea 32 de ani,
Au trecut aproape două săptămâni de cercetări de la declanșarea dramei de la Ghimpați.

Aceștia o descriu pe fată ca fiind politicoasă și retrasă, nu intra în conflicte și încerca să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Aceiași vecini spun, însă, că tânăra o luase pe drumuri greșite:

”În comunitatea noastră totul se află. Nu poți să ții nimic secret. Fata trăia din masaj, nu era chiar cuminte. Cu toate astea, făcea ce făcea pentru copilașul ei. Altele nu fac nimic. S-a auzit acum vreo șase luni că s-a cuplat cu un client de la masaj. De atunci nici că am mai văzut-o” , își încep vecinii pledoaria.

 Criminalul ar fi fost chiar iubitul gelos

Mărturisirile întrec, însă, orice imaginație:

“Se spune că iubitul fetei ar fi fost pește și o învățase să meargă cu bărbați pe bani. Era și foarte gelos, o ținea din scurt și o cam bătea. Gelos rău era, nu o lăsa să iasă afară din casă fără el, nu o lăsa să își sune copilul, familia. Era ca o prizonieră. Nu vedea niciun ban din ce producea. Dar nu avea curaj să se revolte de frică. Își suna băiatul foarte rar și atunci vorbea cu teama, îi spunea că îi e tare dor de el și ar vrea să îl vadă. El o întreba: “păi de ce nu poți să vii să mă vezi?”, iar ea spunea că nu poate mami acum, dar poate am să vin. Eu nu cred că și-a dat seama în ce se bagă, a zis să își găsească și ea pe unul serios, să se mărite și ea ca toată lumea. Și uitați peste ce a dat, ce moarte îngrozitoare a avut”, ne-au mai spus vecinii.

Drama de la Ghimpați

În urmă cu două săptămâni, trecătorii au văzut pe marginea drumului național, în dreptul localității Ghimpați, o valiză arzând. Atunci când s-au apropiat de foc, au observat cum din valiză, printre flăcări, se putea distringe părul și chipul unei femei.

La fața locului au ajuns imediat mașini de poliție și Ambulanța, însă pentru persoana din troler nu s-a mai putut face absolut nimic, constatându-se că a fost ucisă cu câteva ore înainte de a fi incendiată. Tânăra a fost carbonizată în proporție de 95%.

I-au rămas intacte câteva organe interne și dantura, de pe acestea făcându-se și testul ADN. În aceste momente, 3 persoane sunt la audieri, iar poliția încearcă să afle cine este ucigașul tinerei din comuna Pantelimon.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI