Cine a lipsit de la priveghiul lui Gabi Luncă, de fapt. S-a aflat abia aseară că nu vine (exclusiv)

Cine a lipsit de la priveghiul lui Gabi Luncă, de fapt. S-a aflat abia aseară că nu vine (exclusiv)
Cine a lipsit de la priveghiul lui Gabi Lunca

Comunitatea penticostală și-a luat rămas bun luni seară de la Gabi Luncă, care s-a stins din viață la vârsta d 83 de ani, fiind infectată și cu coronavirus.

Cine a lipsit de la priveghiul lui Gabi Luncă, de fapt

Priveghiul a fost organizat de conducerea Bisericii Renovatio, în incinta complexului Romexpo, iar peste 250 de persoane i-au adus un ultim omagiu, potrivit Impact.ro.

Însă marele absent a fost chiar fiul artistei, pe nume Emanuel Onoriu. Unii dintre pastori au anunţat că acesta s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, dar alţii spuneau că fiul lui Gabi Luncă e “prea sensibil şi nu vrea să cedeze nervos”, preferând să stea acasă şi să urmărească ceremonialul de rămas bun prin Internet.

Contactat telefonic de impact.ro, Emanuel Onoriu a refuzat să comenteze absenţa sa de la festivitatea de rămas bun, spunând că nu va participa la înmormântarea, care a fost programată azi la cimitirul Dămăroaia, fără să dea alte amănunte. De menționat este că cei prezenţi au respectat cu stricteţe regulile de distanţare şi de protecţie.

”Familia a reuşit să deshumeze rămăşiţele pământești ale lui Ion Onoriu”

Fiicele lui Gabi Luncă au stat pe primul rând, fiind îmbrăcate în haine cernite. Au fost amplasate și ecrane imense, unde au fost proiectate fotografii cu marea artistă. Autorităţile nu au permis ca sicriul să fie adus la acest ceremonial, în situația în care sfârşitul lui Gabi Luncă a fost grăbit de teribilul virus.

“Despre Gabi Luncă se va vorbi mult timp de acum, nu doar în rândul creştinilor evanghelici, ci de către întreg poporul român, pentru tot ce a făcut, pentru cântările şi vocea ei, pentru tot ce a oferit”, au spus păstorii comunităţii penticostale, ce i-au adus un ultim omagiu celebrei artiste.

Și pastorul Moise Ardelean, şeful Cultul Creştin Penticostal, a transmis un mesaj familiei:

“Sora Gabi s-a împăcat cu Dumnezeu. Ea şi-a încheiat drumul în credinţă şi s-a întors acasă. Nu acasă, la familia sa, ci în casa cerească. Ea a cântat ani buni pentru Gloria Mântuitorului, acum despre mama Gabi putem spune că a ajuns în prezenţa Mântuitorului nostru şi poate vedea Gloria despre care a cântat atâţia ani!”.

Estera Onoriu, fiica cea mare a lui Gabi Luncă şi a lui Ion Onoriu, a spus pentru sursa citată că a reuşit să împlinească ultima dorinţă a mamei sale:

”Familia a reuşit să deshumeze rămăşiţele pământești ale lui Ion Onoriu, care a încetat din viață în urmă cu 23 de ani, şi care era înhumat la Străuleşti. Mâine (n.red. azi), el va fi înmormântat într-o urnă funerară specială, alături de cea care i-a fost parteneră de viaţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI