06 apr. 2021 | 08:08

Fiica lui Gabi Luncă, mărturisiri sfâșietoarea după moartea mamei sale: „Am vrut să ajung pacient în ATI ca să pot fi lângă măicuța mea”

News
Fiica lui Gabi Luncă, mărturisiri sfâșietoarea după moartea mamei sale:
Rebeca Onoriu, despre moartea lui Gabi Luncă

Moartea cântăreței Gabi Luncă a adus multă durere în sufletul familiei și celor care au iubit-o și au crescut cu muzica sa. Cântăreața de muzică lăutărească s-a stins la o zi după colegul său de breaslă, Nelu Ploieșteanu și la o săptămână de la moartea regretatei Cornelia Catangă. Fiicele artistei au explicat recent drama prin care trec, după ce mama lor a trecut la cele veșnice.

 „Am vrut să ajung pacient în ATI ca să pot fi lângă măicuța mea”

Fiicele lui Gabi Luncă sunt devastate de durere după ce mama lor a avut parte de momente grele înainte de moarte. Acestea au povestit, de asemenea, modul în care artista a fost lăsată să aștepte șase ore pe holurile spitalului Balș, iar ulterior a fost trimisă la unalt spital pentru a scăpa de presiunea internării unei artiste în acea instituție.

Pentru că fiicele cântăreței au fost tot timpul alături de mama lor, acestea și-au dorit extrem de tare să-i poată fi alături în acele momente, dar din păcate, acel lucru era imposibil.

Cu toate acestea, Rebeca a declarat că s-a gândit să se infecteze cu Covid-19, doar pentru a intra la Terapie Intensivă și pentru a-i fi aproape mamei sale, dar și pentru a o ajuta. Aceasta și-ar fi dorit să fie și donator de organe pentru măicuța sa, în cazul în care acest lucru ar fi putt fi posibil.

„Au mai fost telefoane, iar la ultima discuție am mințit-o și am remușcări. (…) Nu i-am cerut să mai trăiască mama 10 ani, am cerut o lună. Să fie mama acasă, să ne povestească, să nu fie singură (…) M-am oferit donator de organe, m-am gândit că vor ceda și rinichii, m-am gândit în primă fază la plămâni, dar v-am spus am fost dispusă să mă contaminez, să ajung pacient ATI ca să pot fi lângă măicuța mea să o îngrijesc”, a dezvăluit tânăra cu lacrimi în ochi.

Ce premoniții a văzut Gabi Luncă

După ce a urmat un tratament dat de medicii de la „Matei Balș”, starea cântăreței s-a agravat, fiind nevoie de internare în spital. În ultima noapte acasă, Gabi Luncă le-a cerut fetelor sale să o lase să se roage, iar ulterior, aceasta le-a povestit că de mai multe nopți visează o poeniță cu flori. Din păcate, fiicele sale au presimțit că ceva rău urmează a se întâmpla.

„În ultima noapte în care măicuța mea a fost acasă (…) mi-a cerut să o las ca să se roage. În noaptea aceea am insistat să mă lase să stau la rugaciune (…) Mi-a spus că de câteva seri are o vedenie: o pădure de pomi desfrunziți, în zăpadă, în mijlocul cărora se face o alee cu un gard alb de o parte și de cealaltă.

Ea s-a uitat și se întreba oare cine vine pe acea alee. Apoi mi-a zis că a văzut o poieniță de flori și era așa frumos. Draga de ea credea că sunt situații grele din viață pe care le va schimba Domnul în ceva bun. Eu știind boala de care suferă mi-am dat seama că este o premoniție și că Domnul o va scoate din lumea aceasta. (…) Mi-a spus că am făcut foarte bine că am dus-o la spital”, a mărturisit Estera, la Sinteza zilei.

Ce nu își poate ierta fiica lui Gabi Luncă

Estera, una dintre fiicele artistei, a dezvăluit că nu-și poate ierta două mari greșeli: că nu i-a spus mamei sale că are Covid-19 și că nu s-a folosit de numele său pentru a insista să fie ținută în spital pentru tratament, acceptând să o ia acasă, acolo unde starea de sănătate s-a înrăutățit și mai tare.

„I-aș cere iertare că nu i-am spus că are COVID. I-aș cere iertare că am dus-o la spital și că am acceptat să mi-o dea doctorii acasă și nu am insistat să stea internată. I-aș cere iertare că nu am uzat de numele ei ca să ajung la doctori renumiți și să fac mai mult”, a declarat ea, cu lacrimi în ochi, la Antena 3.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro