02 mart. 2022 | 21:14

Cine a îndrăznit să pună recompensă pe capul lui Vladimir Putin: „1 milion de dolari, viu sau mort”

News
Cine a îndrăznit să pună recompensă pe capul lui Vladimir Putin: „1 milion de dolari, viu sau mort”
Cine a îndrăznit să pună recompensă pe capul lui Vladimir Putin

Cine a îndrăznit să pună recompensă pe capul lui Vladimir Putin. Recompensa este de un milion de dolari, „viu sau mort”. Este vorba despre un antreprenor rus care a făcut și mărturisiri despre președintele rus. Anunțul de recompensă pentru capturarea liderului de la Kremlin a fost făcut pe pagina sa de socializare.

Cine a îndrăznit să pună recompensă pe capul lui Vladimir Putin

Antreprenorul rus, Alex Konanikin, oferă un milion de dolari pentru prinderea lui Vladimir Putin. Acesta a făcut o postare pe rețelele sociale, pentru a-și anunța recompensa. Postarea lui a devenit imediat virală, mai cu seamă că a făcut și anumite dezvăluiri despre liderul rus. El a pus la bătaie suma de un milion de dolari celui care-l prinde, în contextul războiului Rusia-Ucraina.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn.

Cum ar fi ajuns Vladimir Putin la putere

În postarea sa, antreprenorul a mai dezvăluit și cum ar fi ajuns Vladimir Putin la conducerea țării, fiind la al patrulea mandat.

„Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi.

În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Ba mai mult, Alex Konanikin a precizat că, deși este rus, susține Ucraina și îi ajută pe cetățenii țării, care acum fug din calea războiului.

 A șaptea zi de război în Ucraina

În Ucraina este a șaptea zi de război. Negocierile de pace între delegația rusă și cea ucraineană se vor relua mâine. Ieri, preşedintele SUA, Joe Biden, l-a numit pe Vladimir Putin un „dictator” care acum este mai izolat de lume ca oricând.

De asemenea, președintele SUA i-a amenințat, în discursul său, și pe oligarhii ruşi cu confiscarea „iahturilor, apartamentelor de lux şi a avioanelor lor”, iar pentru asta un grup operativ al Departamentului de Justiţie al SUA se va axa pe urmărirea penală a activităţilor criminale ale acestora. Joe Biden a mai promis că Vladimir Putin va plăti un preţ ridicat continuu pe termen lung.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
O femeie a găsit o poșetă în care erau acte, bani și telefoane lângă gara din Arad și luat-o acasă. Apoi a primit o veste bombă
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
O MARE COMPANIE tocmai a decis. Închide și SE MUTĂ în România
Capital.ro
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
GAZ RADIOACTIV în ȘCOLI și GRĂDINIȚE din ROMÂNIA! ȘOCANT ce au descoperit
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro