Cine a fost primul iubit al Andrei. Ce pact a făcut cu artista după despărțire, deși ea era distrusă de durere

de: Năstase Mirabela
30 12. 2019

Andra și Cătălin Măruță fac un cuplu perfect! S-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii minunați: pe nume David și Eva. Dar cine a fost primul iubit al Andrei și ce pact au făcut după despărțire, deși aceasta era distrusă de durere.

Cine a fost primul iubit al Andrei

Deși are parte de o căsnicie solidă și alături de Cătălin Măruță pare că și-a găsit jumătatea, puțini îl știu pe fostul iubit al Andrei, pe care artista îl iubea enorm. Acesta se numește Dragoș Caploiu și este un fost component al trupei Groove. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de doi ani și jumătate, dar n-au ajuns la altar. Artista ar fi suferit mult după despărțirea bruscă și neașteptată de Dragoș.

Cei doi s-au căsătorit în luna august 2008, pe cand Andra avea doar 22 de ani. Înainte de relaţia cu Cătălin, ea a mai avut un iubit. Numele lui este Dragoş Caploiu, un fost component al trupei Groove. Relaţia dintre cei doi a ţinut doi ani şi jumătate. „Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie’, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

Nu au mai vorbit nici măcar la telefon

În momentul despărțirii, Dragoș Caploiu avea să declare: ”„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”.

Patru ani mai târziu, în 2008, pe când Andra avea 22 de ani, a avut loc căsătoria cu prezentatorul tv, Cătălin Măruță.