Cine a fost prima iubită a lui Smiley. Singurele imagini cu cei doi împreună VIDEO

de: Alexandra Chivu
05 09. 2019

Smiley, galant, haios, cu un farmec aparte, sigur a început să frângă inimi încă din tinerețe. Cine a fost prima iubită a cântărețului? Ea a ajucat și într-un videoclip alături de el. Ai mai jos singurele imagini cu cei doi împreună.

Cine a fost prima iubită a lui Smiley

Extrem de discret când vine vorba despre viața sa personală, dar făcând pe plac publicului devoalând câteva detalii despre viața sa, Smiley a făcut foarte puține declarații privind relațiile sale. Cea mai cunoscută, dar și cea mai comentată poveste de dragoste a solistului a fost cu actrița Laura Cosoi, cea care și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Curticăpean, alături de care are și o fetiță, pe Rita.

Relația dintre Laura și Smiley a durat cinci ani. După separarea de actriță, au apărut mai multe nume în presă care i-ar fi putut fi partenere de viață solistului. Nimic concret, căci omul nostru știe bine să se ascundă. Cert este că în prezent formează o pereche cu Gina Pistol. Niciunul dintre ei nu a făcut declarații în acest sens, dar apropiații și paparazzi i-au dat de gol. Unul dintre cei care a vorbit despre relația lor, dar ”după cireș” a fost chef Cătălin Scărlătescu.

Singurele imagini cu cei doi împreună

„Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc”, a declarat Scărlătescu pentru viva.ro.

Cei doi se întâlnesc și acum

Iar dacă prezentul și o parte din trecut o știm, să mergem mai departe. Punând cap la cap amănuntele date de artist cu ce se află pe internet, prima iubită a cântărețului a purtat numele Olivia; o fată pe care o întâlnește des. Povestea lor de iubire s-a concretizat în liceu, când ambii învățau la Colegiul național ”Zinca Golescu”, din Pitești. După terminarea studiilor s-a rupt și dragostea dintre cei doi.

Ovilia, care a fost desemnată Miss Boboc în liceu, a apărut și în videoclipul piesei ”Oare știi”, din 2002, pe când cântărețul era la început de drum într-ale muzicii și activa în trupa Simplu. Olivia este stilistul Irinei Rimes, jurat la ”Vocea României”, astfel că încă se mai poate întâlni des cu Smiley, ca în vremea liceului.