14 mart. 2024 | 09:20

Cine a câștigat finala Power Couple. Scandal uriaș la Antena 1: ”Nu ați respectat regulile!”

Monden
Cine a câștigat finala Power Couple. Scandal uriaș la Antena 1: ”Nu ați respectat regulile!”
Cine a câștigat finala Power Couple. Scandal uriaș la Antena 1: ”Nu ați respectat regulile!”

Miercuri seară, 13 martie 2024, a avut loc finala Power Couple. În marea finală a emisiunii de la Antena 1 au intrat trei cupluri. Acestea s-au luptat din răsputeri să pună mâna pe marele trofeu și pe bani, însă doar un cuplu a obținut victoria în primul sezon al reality show-ului. După ce s-a aflat cuplul câștigător, fanii s-au revoltat pe rețelele de socializare. Mulți internauți au fost foc și pară pe producătorii show-ului, precizând că nu au respectat regulile.

Cine a câștigat finala Power Couple

Power Couple 2024 s-a încheiat! Doar trei cupluri au intrat la ultima probă, după ce Cosmin și Eliza Natanticu părăsit competiția de la Antena 1. Astfel, ultima luptă s-a dat între cuplurile formate din: Ana și Tudor Ionescu, Oana și Radu Siffredi și Daiana și Sorin Gonțea. Concurenții au avut de îndurat probe dure pentru a câștiga marele premiu. La finalul probelor, doar o singură echipă a ieșit victorioasă.

Lupta finală s-a dat între două echipe finaliste: Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Cei patru au trebuit să își depășească limitele fizice și psihice. În cele din urmă, Radu Siffredi și Oana Matache au decis să renunțe la proba decisivă, iar Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați marii câștigători Power Couple 2024.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați câștigători

Telespectatorii au fost surprinși de acest deznodământ, mai ales că cei doi au fost propuși spre eliminate de trei ori. Ba mai mult de atât, au plecat acasă din compeție timp de o săptămână. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au revenit însă în ultima etapă a concursului, când echipele rămase au votat ca un cuplu eliminat să se reîntoarcă la Power Couple.

În ultima ediție a emisiunii, toată lumea a rămas uimită că cei doi au câștigat. Astfel, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit un cec de 27.350 de euro.

„Pasionații de matematică m-ar fi întrebat câți bani s-au câștigat astăzi în timpul probei. 5.000 de Euro până la prima fază, și încă 10.000 pentru câștigători pentru cele 50 de kilograme din ultimul minut!”, a anunțat Dani Oțil.

Fanii emisiuni, revoltați după ce au aflat cine a câștigat Power Couple

După aflarea cuplului câștigător, fanii emisiunii s-au arătat indignați și au acuzat producătorii Antenei 1 că nu au urmat nicio regulă. În plus, Daiana Anghel și Sorin au fost puși la zid, pe motiv că nu ar fi meritat să câștige.

”Power couple e o franciza. Nu ati respectat regulile si ati adus o echipa inapoi. Chiar voi ati prezentat regulile de la inceput ( in fiecare saptamana este eliminata cate o echipa.) V-ati adaptat si ati adus o echipa inapoi (la insistentele sponsorului)”, ”Pacat. Si ati inceput asa bine. In loc sa aveti sezoane , decizia asta a fost „the end of Power couple”. Ati pierdut din vedere ca voi depindeti de noi , telespectatorii si sincer …v-ati cam batut joc de noi cu „aranjamentul” din finală”, ”Pentru cei felicitați…..pentru că ați aranjat în așa fel să-i aduceți înapoi și să-i scoateți câștigători? Pentru falsitatea de care ați dat dovadă. ….pentru asta nu meritați nici unii, felicitați. Ar trebui să vă arate publicul care este dezamăgit cum e să pierzi audiența și la alte emisiuni. Cât despre câștigători….fața ei a trădat-o de la reapariția ei, că ei vor fi câștigători….”, au fost o parte dintre mesajele lăsate de internauți pe social media.

Vezi și: S-a aflat cine sunt câştigătorii Power Couple. Surpriza e mare, au fost la un pas de eliminare

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
Capital.ro
Animalul periculos care a fost văzut în România. E de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro