Cine a bătut-o pe soția lui Cristi Manea, după meciul Franța – România. Ce l-a sfătuit Hagi pe jucătorul de la U21

de: Ana Chivu
25 06. 2019

Mirel Rădoi a declarat, în cadrul unui interviu acordat TVR, că soția lui Cristi Manea a fos bătută în tribune. Se pare că ar fi vina unor suporteri români. Cum s-a petrecut totul și care este starea de sănătate a frumoasei blonde?

Cine a bătut-o pe soția lui Cristi Manea?

„Această performanţă este umbrită de doi suporteri care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unui interviu. Povestea selecționerului este susținută și de jurnalistul Decebal Rădulescu. Cel din urmă a oferit mai multe detalii despre incident.În aceste momente Manea, fundaşul naţionalei de tineret e în tribunele stadionului din Cesena.

Îşi apăra iubita bătuta de suporteri! În mod normal n-avea ce să caute acolo. Din motive încă necunoscute, prietena lui a fost lovită în faţă. Un suporter a fost arestat. Gică Hagi, care se afla în zona l-ar fi sfătuit insistent pe fotbalist să nu se ducă în tribune şi să meargă mai bine la vestiare”, a scris Decebal Rădulescu, într-un mesaj de pe o rețea de socializare.

Soția lui Cristi Manea, bătută de niște suporteri români

„O să aibă două copci”

Jurnalistul a venit cu câteva amănunte la doar câteva minute, pentru a întări firul poveștii. „Imediat după joc, Manea s-a dus în tribune să-şi salute prietena. O fană i-a luat faţa iubitei şi i-a cerut să facă o poză, iar fotbalistul a bruscat-o violent. În acel moment, prietenul domnişoarei l-a îmbrâncit pe fostul jucător al CFR-ului. În ambuscadă, iubita fotbalistului a primit un picior in plină figură”, a mai susținut sursa citată.

În ambuscada în cauză, după ce iubita lui Manea a fost lovită, ceilalți fani au sărit și ei la bătaie. Manea nu a rămas indiferent și a început și el să se lupte. În cele din urmă, spiritele s-au calmat.  Mirel Rădoi a povestit cum partenera fotbalistului a fost dusă de urgență la spital, după incident. „A fost dusă la spital, o să aibă două copci”, conform sursei citate.