Christian Sabbagh, mesaj tranșant pentru Poliția Română. „Ca pe vremea lui Ceaușescu“

Christian Sabbagh, mesaj tranșant pentru Poliția Română. „Ca pe vremea lui Ceaușescu“
Christian Sabbagh, mesaj tranșant pentru Poliția Română. „Ca pe vremea lui Ceaușescu“

Christian Sabbagh, vedeta de la Kanal D, trage un semnal de alarmă cu privire la activitatea Poliției Române, care, în opinia sa, ar trebui să redevină „o forță, așa cum era pe vremea lui Ceaușescu“. Încotro ar trebui să se îndrepte România, din perspectiva jurnalistului, în continuare.

Sabbagh: „Sper Poliția și recapete demnitatea“

Activitatea Poliției Române din ultima vreme este dezamăgitoare, potrivit jurnalistului și prezentatorului TV, Christian Sabbagh, care atrage atenția asupra faptului că deși nu are o orientare politică, și nu a împărtășit credințele regimului comunist, Poliția ar trebui să redevină, cum a fost pe vremea „Marelui Cârmaci“: „o forță“.

„Nu am fost comunist, nu împărtășesc nicio idee politică! Sper Poliția și recapete demnitatea, devina o forță, așa cum era pe vremea lui Ceaușescu! Cei care au greșit și au calcat strâmb, fie duși pe șantiere, muncească.

Țara trebuie prospere, facem autostrăzi, pasarele, blocuri, căi ferate, metrouri, agricultură!“, a scris jurnalistul pe pagina sa de Instagram.

„E prea mare corupția“

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel încât s-a iscat o întreagă discuție de la mesajul lui Sabbagh, ajungându-se până la subiecte precum: corupția, guvernarea neadecvată, ori împărțirea puterilor în stat.

„Oare când se va întâmpla asta?“; „Niciodată nu se va întâmpla. E prea mare corupția, la nivel înalt!“; „Păcat de țara noastră!“; „După 90 s-a dorit o Poliție slabă ca să fie la mâna Guvernului. Poliția trebuie să fie liberă“, sunt doar câteva dintre comentariile celor ce-i împărtășesc opinia și își doresc o reformă în această privință.

Christian Sabbagh devenea o figură publică în România în anul 1999, ca prezentator și realizator al emisiunii „112 – Poliția în acțiune“, la Prima TV. Din 2010 el și-a cucerit publicul ca prezentator al principalului Jurnal informativ de la Kanal D, prin maniera sa inedită de a prezenta știrile.