Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu. ”Multe schelete vor ieși din dulapul lui!”

Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu. ”Multe schelete vor ieși din dulapul lui!”
Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu

Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu. După șirul de acțiuni petrecute după dispariția celor două tinere din Caracal, acesta a trezit numeroase semne de întrebare. El a mințit cu privire la rudenia dintre acesta și Alexandra, adolescenta ucisă cu brutalitate de Gheorghe Dincă, și și-a anunțat candidatura la prezidențiale după tragedie. Ce a descoperit Sabbagh despre el?

Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu

Cristian Sabbagh spune tot adevărul! Prezentatorul a scris, în cursul zilei de ieri, un mesaj șocant pe o rețea de socializare. Judecata către Cumpănașu nu a venit doar din partea mai multor oameni, ci și din partea câtorva persoane publice.  Majoritatea prietenilor virtuali pe care i-a adunat Sabbagh în mediul online au fost de acord cu spusele vedetei și l-au înccurajat să facă demersurile pentru a-i ajuta pe părinții Alexandrei să ajungă la o concluzie.

„Cand un individ e MAI protejat din bani publici! Stiu că nu e momentul, am însă ceva pe suflet, mă adresez de această dată simpatizanților lui Cumpănașu. Cand o sa aflați cine e acest individ cu adevărat, nu o să știți cum s-o întoarceți. Nu m-am luat in viața mea de nevinovați! Urăsc minciuna și ipocrizia! Multe schelete vor ieși din dulapul lui!”
Cristian Sabbagh

Sabbah îl demască pe Alexandru Cumpănașu. Ce a scris pe o rețea de socializare
Sabbah îl demască pe Alexandru Cumpănașu. Ce a scris pe o rețea de socializare

„Fețe nevinovate”

Comentariile internauților la postarea lui Cristian Sabbagh nu au întârziat să apară. Majoritatea prietenilor din mediul online au fost de acord cu ceea ce a spus vedeta și l-au încurajat să meargă mai departe cu căutările.

„E bine ca exista cineva,care sa spuna adevarul despre unele „fețe nevinovate”!!!”, „Poate-si dau seama că acest individ s-a urcat cu picioarele pe-o drama pt propria imagine… Cum a luat cca 600.000 lei pt niște amărâte de broșuri de la Ministerul Culturii!!! Și-acum stau și mă întreb, cu cine se luptă pt dreptate, cu STATUL care i-a umplut conturile!? O scenetă prost regizată, cap-coada”,au spus internauții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI