Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu. ”Multe schelete vor ieși din dulapul lui!”

Autor: Chivu Ana - 11:41, 12 sept. 2019
Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu

Christian Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu. După șirul de acțiuni petrecute după dispariția celor două tinere din Caracal, acesta a trezit numeroase semne de întrebare. El a mințit cu privire la rudenia dintre acesta și Alexandra, adolescenta ucisă cu brutalitate de Gheorghe Dincă, și și-a anunțat candidatura la prezidențiale după tragedie. Ce a descoperit Sabbagh despre el?

Sabbagh îl demască pe Alexandru Cumpănașu

Cristian Sabbagh spune tot adevărul! Prezentatorul a scris, în cursul zilei de ieri, un mesaj șocant pe o rețea de socializare. Judecata către Cumpănașu nu a venit doar din partea mai multor oameni, ci și din partea câtorva persoane publice.  Majoritatea prietenilor virtuali pe care i-a adunat Sabbagh în mediul online au fost de acord cu spusele vedetei și l-au înccurajat să facă demersurile pentru a-i ajuta pe părinții Alexandrei să ajungă la o concluzie.

„Cand un individ e MAI protejat din bani publici! Stiu că nu e momentul, am însă ceva pe suflet, mă adresez de această dată simpatizanților lui Cumpănașu. Cand o sa aflați cine e acest individ cu adevărat, nu o să știți cum s-o întoarceți. Nu m-am luat in viața mea de nevinovați! Urăsc minciuna și ipocrizia! Multe schelete vor ieși din dulapul lui!”
Cristian Sabbagh

Sabbah îl demască pe Alexandru Cumpănașu. Ce a scris pe o rețea de socializare
Sabbah îl demască pe Alexandru Cumpănașu. Ce a scris pe o rețea de socializare

„Fețe nevinovate”

Comentariile internauților la postarea lui Cristian Sabbagh nu au întârziat să apară. Majoritatea prietenilor din mediul online au fost de acord cu ceea ce a spus vedeta și l-au încurajat să meargă mai departe cu căutările.

„E bine ca exista cineva,care sa spuna adevarul despre unele „fețe nevinovate”!!!”, „Poate-si dau seama că acest individ s-a urcat cu picioarele pe-o drama pt propria imagine… Cum a luat cca 600.000 lei pt niște amărâte de broșuri de la Ministerul Culturii!!! Și-acum stau și mă întreb, cu cine se luptă pt dreptate, cu STATUL care i-a umplut conturile!? O scenetă prost regizată, cap-coada”,au spus internauții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI