Chinurile prin care trece Ionuț Gologan, românul prins cu droguri în Malaysia: ”A rămas fără dinți, e piele și os”

Chinurile prin care trece Ionuț Gologan, românul prins cu droguri în Malaysia: ”A rămas fără dinți, e piele și os”
Chinurile prin care trece Ionuț Gologan, românul prins cu droguri în Malaysia. Ce se întâmplă cu acesta?

Prin ce trece Ionuț Gologan? Românul a fost prins cu droguri în Malaysia, iar pedeapsa primită este șocantă. Ce se întâmplă cu bărbatul și care a fost decizia tranșantă a autorităților pentru tânărul prahovean? Reacția tatălui acestuia este sfâșietoare.

Ionuț Gologan, chinuri teribile după ce a fost prin cu droguri în Malaysia

Ionuț Gologan este primul român condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri. Tânărul a primit ulterior 20 de ani de închisoare și 10 lovituri de baston de bambus. Tânărul prahovean a fost reținut după ce oamenii legii l-au prins cu droguri pe aeroportul din Kuala Lumpur.

Acesta fusese inițial condamnat la moarte prin spânzurare. În luna iunie a.c. se vor împlini nouă ani de când acesta a intrat în vizorul autorităților după ce a avut asupra sa 1.5 kilograme de metamfetamină.

Pe vremea aceea avea vârsta de 20 de ani și lucra ca șofer, part-time, pentru o firmă de transport din Germania. Băiatul era pe post de cărăuș al drogurilor, iar în 2012 a primit sentința de moarte prin spânzurare.

Tatăl lui Dumitru Gologan a povestit presei locale experiența îngrozitoare prin care familia băiatului a trecut în ultimii nouă ani plini de groază, frică și incertitudini. Bărbatul susține că Ionuț a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit și a slăbit piele și os, fiind greu de recunoscut chiar și de cei dragi.

” Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează. Întreaga viața i-a fost distrusă”

”E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentința e aceeași. Nu există acord diplomatic între cele două țări. Copilul meu a fost folosit. Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la țară, folosit de alții drept cărăuș. Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează. Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în țară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante. Ne e foarte dor de el, știm că a greșit, dar nu merita o așa soartă”
Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuț (Sursa: antena3.ro)

„Aici este foarte greu şi abia pot rezista cu speranţa că o să vă văd pe voi. Ştiu că sunteţi supăraţi, dar fiţi alături de mine. Regret v-am adus ruşine şi vă rog să mă iertaţi. Promit că atunci când mă voi întoarce o să am grijă de voi„, spunea Ionuţ. Cel din urmă refuză în continuare să spună cine sunt persoanele care sunt în spatele afacerii cu droguri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI