Chinuit până la absurd și abandonat: drama unui câine îți arată că nu merităm animale de companie

Chinuit până la absurd și abandonat: drama unui câine îți arată că nu merităm animale de companie

Suferința unui câine înainte să fie abandonat de stăpân îți arată că nu merităm cu toții să avem un câine în casă, iar legile ar trebui să fie semnificativ mai aspre pentru chinuirea vietăților.

Legislația pentru protecția animalelor, în teorie, există și autoritățile pedepsesc cazurile extreme de abuz în masă. Din păcate, când vine vorba de cazuri izolate, rareori ajunge să pățească ceva o persoană care a chinuit câtiva câini sau câteva pisici. Din acest motiv, drama suferită de micuțul din imaginile alăturate, cel mai probabil, se va mai repeta.

În contextul în care un câine îți oferă dragoste necondiționată în momentul în care îl iei în confortul căminului, în niciun context nu merită să scrii pe el cu marker permanent. Din păcate, într-un mod ironic sau prostesc, exact asta a pățit un cățeluș.

caine abandonat marker permanent

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu câteva luni, când o corcitură de labrador a fost găsit în localitatea Yoctangee Park Chillicothe, din statul Ohio. Membrii unei organizații pentru protecția animalelor au văzut imediat niște însemne ce nu păreau să poată fi șterse de pe blana animalului. Pe lateral, se putea vedea Free (Gratuit) pe o parte și ”I am a gift from God” (Sunt un dar de la Dumnezeu) pe cealaltă. În frunte era scris textul ”Good Home Only” (Doar un cămin bun).

Încercând să mediatizeze cazul și să atragă atenția asupra tipurilor de oameni care ajung să dețină animale de companie, Brittany May de la Ross County Humane Society a postat pe Facebook imaginile cu animalul chinuit, împreună cu un text de câteva rânduri.

”De obicei, încerc să mă abțin când vine vorba de munca mea și ceea ce văd în fiecare zi, dar asta a pus capac! Cum poți să arunci un câine și să scrii gratuit pe el în marker permanent! Acesta este un nou nivel de josnicie.”, a explicat tânăra. După și mai mult chin, blana animalului a putut fi curățată, iar acum este în siguranță. A primit numele de Marvella și se află în posesia lui Linette Wrightsel și a familiei ei.