Chinezi tranșați, băgați în geamantane și aruncați în lac. Crimele care au îngrozit România

Chinezi tranșați, băgați în geamantane și aruncați în lac. Crimele care au îngrozit România
Crime oribile în Capitală după revoluție

După revoluție, comisarul Constantin Marinescu a fost primul șef al serviciului de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Poliției București. ”Comisarul Vijelie”, cum îl numeau infractorii și colegii săi de breaslă, a vorbit despre ce se întâmpla în România la începutul anilor 90.

Chinezi tranșați, băgați în geamantane și aruncați în lac

Pe lângă celelalte infracțiuni care aveau loc după revoluția din 89, în România au avut loc și o serie de asasinate care au șocat lumea. Este vorba despre crimele comise de asasinii din ”Triada” chineză.

”Comisarul Vijelie” a povestit pentru impact.ro cum au început chinezii să se omoare între ei și despre valizele găsite în Dâmbovița, în care erau cadavre ciopârțite.

”Au început până în 1992, chinezii între ei. Primele fapte au fost luate de Serviciul Omoruri de la Capitală. După ce s-a înființat Crima Organizată (n.red. 1993) ne-au dat nouă omorurile la comandă, jafurile bancare… au fost și duble asasinate.

Au fost trei sau patru valize, plus unele omoruri făcute în apartament. Am avut un dublu asasinat în Drumul Taberei, erau soț și soție, dublu asasinat pe la Cimitirul Eroilor, într-un bloc pe Viilor, alt dublu asasinat în Colentina, în pădure la Băneasa, altă valiză parcă prin Giurgiu, vreo 15 omoruri, a povestit comisarul Constantin Marinescu.

Toate cadavrele erau tăiate

Potrivit ”Comisarului Vijelie”, toate cadavrele erau tăiate. Ba chiar mai mult, infractorii vrând să își ascundă faptele au tăiat două dintre victime le-au dat prin mașina de tocat. Crimele erau de o cruzime extraordinară.

”I-am găsit pe unii în cada plină cu apă, cu picioarele tăiate. Nu am mai văzut așa ceva în toată cariera mea, vă spun sincer și am văzut și trăit multe. Gruparea era formată din 10 inși, toți foști infractori în China, victimele aveau standuri la ”Europa”, strângeau bani ca la balamuc, făceau pachete de câte 10.000 de dolari, cu numele familiilor și le trimiteau în China.

I-au atacat pentru bani, rădeau tot din casă. Crimele din Viilor au fost cele mai șocante. Au omorât doi chinezi în casă, i-au făcut bucăți cum e ăsta (n.red. arată spre fotografie), au trecut toată carnea prin mașina de tocat, oasele le-au mărunțit, în afară de cap. Capul l-au fiert și au mâncat creierul! Am găsit căpățânile în casă fără creier și urme într-o oală mare.

Nu știa nimeni de crima asta, a fost comisă cu vreo trei zile înainte să găsim noi. Din ce motiv: după ce au tocat carnea, au aruncat-o la toaletă și a refulat prin scurgerea din fața blocului. Au început să iasă bucățile de carne și așa am aflat”, a adăugat comisarul.

Citește întreaga știre pe Impact.ro!

Urmăriți Playtech.ro și pe