Chef Sorin Bontea gătește și la nunți, cot la cot cu echipa sa de bucătari. Celebrul jurat al emisiunii ”Chefi la cuțite” îți va transforma cel mai fericit eveniment al vieții tale într-unul de 5 stele Michelin. Vei spune însă adio tradiționalelor sărmăluțe și salamului în formă de floare.
Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de televiziune și unul dintre cei mai buni bucătari din România. Pentru prețul corect, care nu este unul deloc mic, Sorin Bontea îți va transforma nunta într-un eveniment culinar venit parcă de pe altă lume.
Mult prea celebrul aperitiv format din roșie umplută cu vinete sau șuncă umplută cu salată de crudități se va transforma ca prin minune în terină de mangaliță cu smochine proaspete în aluat franțuzesc, Baby caracatiță cu baby calamar și somon, cartofi noi, mix de salată și roșii cherry, ori Osso bucco cu spanac sote și cartofi copți.
Parcă vorbim limbi străine, dar nu este așa. Acesta ar putea fi meniu-ul tău la nuntă, dacă îți permiți să-l aduci pe chef Sorin Bontea. Nu mulți și-l permit, însă sutele de miri pentru care a gătit acesta spun că merită toți banii, deoarece invitații vor ține minte acea noapte tot restul vieții lor.
Serviciile unui asemenea bucătar au un preț direct proporțional cu gustul și savoarea preparatelor sale: între 1500 și 2500 euro își va cere chef Sorin Bontea să-ți dea lumea peste cap cu un meniu de nuntă cum nu ai mai văzut, potrivit impact.ro.
Pentru această sumă, juratul emisiunii “Chefi la cuțite” propune variante de meniu, pe care le și pregătește pentru degustare. Comunică direct cu mirii în timpul degustării, explică fiecare preparat în sine și vorbește despre combinația de gusturi din farfurie. Așadar, aproape că-ți predă din tainele bucătăriei, în timp ce te hrănește.