Cât costă meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitaţilor

Cât costă meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitaţilor
Cât costă meniul de la nunta fiicei lui Gigi Becali?

Mult așteptatul eveniment din familia Becali nici nu putea să nu fie de mare fiță. Fiica finațatorului de la FCSB a ales, alături de soțul său, numai delicatese pentru cei peste 400 de invitați la nunta lor. Ce meniu extravagant au ales mirii și cât a costat?

Cât costă meniul de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali?

Meniul de la nunta fiicei lui Gigi Becali este unul grandios. Dacă nunta s-a declarat a fi cu ștaif, nici nu puteau detaliile să nu se preteze la bogăția socrului mic și nu numai. Gusturile Teodorei nu au fost deloc ieftine, pentru că petrecerea a costat nu mai puțin de jumătate de milion de euro. Meniul a costat 110 euro de persoană, conform cancan.ro. Invitații se vor putea bucura de nu mai puțin de patru feluri de mâncare și desert, gătite sigur de cei mai pricepuți chefi bucătari.

Fiecare detaliu a contat, așa că mirii au ales să-și întâmpine cei peste 400 de invitați cu un pahar de prosecco și o prăjitură macaroons. De asemenea, cine va pofti fructe, va avea din plin de unde alege. Primul fel va conține gustări reci precum: file de somon, păstrăv afumat și terina din piept de curcan. La felul doi va fi: un file de somon în sos de vin alb și chives, iar mai apoi cu toții se vor delecta cu nelipsitele sarmale în foi de viță. Ultimul fel de mâncare este mai bogat. Acesta conține: muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline, cartofi wedges, legume la gratar și salată asortată de sezon.

Ce meniu au ales Teodora și soțul ei pentru nunta lor și cât a costat?
Ce meniu au ales Teodora și soțul ei pentru nunta lor și cât a costat?

Detalii despre nuntă

„O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo. Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. L-am invitat pe Hrebengiuc și pe Videanu. Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”
Gigi Becali